spideros Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jaki jest najprostszy sposob na odlaczenie tylnej wycieraczki, bo ona tylko rysuje szybe i nic wiecej. Czy wypiecie wtyczki, czy da sie to zrobic bez sciagania tapicerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To po co ją używasz na suchej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mnie tez to troche irytuje. Jak mam zalaczone wycieraczki i wrzuce wsteczny to sie zalaczy. Gdzies widzialem ze mozna to wykodowac ale nie moge tego znalesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Owszem w A6, B8 wykodujesz, w B7 nie bardzo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Mnie tez to troche irytuje. Jak mam zalaczone wycieraczki i wrzuce wsteczny to sie zalaczy. Gdzies widzialem ze mozna to wykodowac ale nie moge tego znalesc... Owszem w A6, B8 wykodujesz, w B7 nie bardzo.. MCE Channel 013: Wiper Setup Standard: 115 +001 = Speed Reset +002 = Short to Plus Monitoring +004 = Rain Sensor active +008 = Long Post Wiping after Washing (Drop/Tear Wiping) +016 = Speed dependent Wiper interval active +032 = Headlight Washer System active +064 = Reverse Gear Wiping active To nie będzie to? Edytowane 20 Listopada 2014 przez afroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Można sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wycieraczka OUT i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 wlasnie tego szukalem, sprawdze w weekend. gdzie to znalazles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak to będzie to, to też sobie to póki co wyłącze. A jak już jesteżmy przy tylnej wycieraczce to Jest gdzieś manual jak i czym zaślepić otwór po tylnej wycieraczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 nie ma manuala ale mozesz zrobić tak silniczek out, wtyczke izolujesz i kupujesz na all. zaślepke i wciskasz http://allegro.pl/zaslepka-otworu-tylnej-wycieraczki-maskownica-tyl-i4799469539.html http://allegro.pl/zaslepka-tylnej-wycieraczki-maskownica-otworu-tyl-i4789942931.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ta druga zaślepka chyba lepszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 możliwe ale nie zagłębiałem tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Marudzicie. Jeździłem zawsze kombiakami i hatchbackami z wycieraczkami, a teraz mi w sedanie tego brakuje jak się syf jesienny nazbiera. Trzeba pomyśleć nad modem wycieraczki do sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Gdzieś na ebay'u widziałem takie zaślepki ale wycinane ze szkła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ja zaślepiałem tą pierwszą. Trzeba dać uszczelkę bo ta co jest w zestawie nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Gdzieś na ebay'u widziałem takie zaślepki ale wycinane ze szkła... Ciekawe jak to wygląda. ja zaślepiałem tą pierwszą. Trzeba dać uszczelkę bo ta co jest w zestawie nie daje rady No właśnie szukałem i nie pamiętałem kto to u Nas robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 porządne ramię i wycieraczka na pewno załatwi sprawę polecam od Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) No tyle co założyłem wycieraczkę z Q5 ale qmpel chce zaślepić i tak się zastanawiam czy u siebie nie zrobić tego samego choć na tą chwilę to tylko pomysł. Edytowane 20 Listopada 2014 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam pytanie zanim kupie. Ta wycieraczka z Q5 ma identyczna długość jak ori czy deko krótsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/65142-b7-blb-by-akjam-s-lines4recaro-s4b7rs619-kiera-tts-led-a6c6-carbon-rs4-wydechs4-3sdmstr100-102/?p=4232968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi