akjam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pincet mniej w portfelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Oj tam,oj tam ale jaki praktyczny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Panowie podpowie mi ktoś gdzie w b7 znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej i jaki jest koszt nowego? Od wczoraj zauważyłem że zawyża mi temperaturę o jakieś 4-5 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 zapewne tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Do Siego Roku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 koledzy po nowym roku chcę zmienić sobie przednią szybkę w b7, mam w niej czujnik deszczu. czy występowała w B7 taka fioletowa szyba jak w C6?? i jeżeli tak to czy musi być do niej jakaś specjalna instalacja itd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ DRL AUDI A4 B6 B7 (2900431112) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 koledzy po nowym roku chcę zmienić sobie przednią szybkę w b7, mam w niej czujnik deszczu.czy występowała w B7 taka fioletowa szyba jak w C6?? i jeżeli tak to czy musi być do niej jakaś specjalna instalacja itd?? http://images10.fotosik.pl/3117/ee579215c3da70c9.jpg To jest ta szyba przeciwsłoneczna, było o tym pisane kilka stron wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto_v Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W tym watku mozna tez poczytac o podgrzewanej przedniej szybie.... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-przedniej-szyby-podgrzewanej-126049/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W tym watku mozna tez poczytac o podgrzewanej przedniej szybie.... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-przedniej-szyby-podgrzewanej-126049/ Ale to nie jest grzana szyba o którą pyta antonio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 w Nowym Roku Panowie dostałem ofertę od PKN Orlen za zebrane punkty mogę przystąpić do programu DNA dla Twojego Auta mikrocząstki naniesione na auto system antykradzieżowy.Ktoś się już z tym spotkał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dopiero doszedlem do siebie.... NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ten system ma już kilka lat:wink: Będziesz szukał ze skanerem cala Polskę jak ci brykę zwiną? Nie do zmycia, 100% rozpoznawalność, tylko najpierw znajdź zaznaczona część (Allegro, giełdy). ZROWIA W 2013! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panowie potrzebuję jakąś fotkę AVANTA na tych kołach - 9J19 ET44.. Jak to by wyglądało u mnie - mam dystansik na tyle 12mm na stronę. Jak to jest z tym ET. W ORI S-Lineach mam ET43 chyba więc wielkiej różnicy nie ma... Fotka zapożyczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 będzie dobrze, szczególnie że szerokie 9 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Moja poprzednia audika stala na takich tylko ET35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi