KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak jak Hammer napisał - mialem takie BBSy - te co wkleilem sa pod banderą AUDI i sa skrecane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ogarnąłem składane lustra z S4 ale ma pytanko czy ktoś ogarnął składanie luster z kluczyka? Czy tylko panel sterowania pozostał? Fajna sprawa składanie luster ale z kluczyka byłoby kozacko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ktoś dokładał jakiś dodatkowy silniczek do tego, w dziale warsztat to było, chyba w b6, no ale fabryczne rozwiazanie zakłąda tylko sklądanie z joya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Myślałem o takiej naklejce ? Jaka to czcionka, to może dało by się w krzywych strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Encient German Gothic ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- Może coś takiego? W większym rozmiarze troche lepiej to wygląda jak cos teraz zachowałem wiekszy rozmiar. Można też zrobić żeby "w" nie wyglądało jak "m" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie chce się wam wcinać ale czy literka "W" nie była by bardziej widoczna w takiej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dlatego napisałem że można ją zrobic żeby tak właśnie wyglądała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 podzielam zdanie antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 :hi:prośba do posiadaczy ETKI o numerki klamek szarych z podświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zapraszam Wszystkich do przesyłania zdjęć do Kalendarza na Rok 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Chopy, ile kosztuje zderzak s4 przedni kompletny w ASO?? Mam usiąść??:decayed: Aaaa no i odwieczne pytanie, sedan czy avant:facepalm: Są jakieś ciekawe opcje lamp na tył do sedana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zderzak ok 1650zł + kratki 120zł/szt + atrapa gray 770zł / black 890zł + mocowanie tablicy 190zł to tak m/w:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zderzak ok 1650zł + kratki 120zł/szt + atrapa gray 770zł / black 890zł + mocowanie tablicy 190zł to tak m/w:wink: Czyli ze 3k:eusathink: A co z lampami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zderzak ok 1650zł + kratki 120zł/szt + atrapa gray 770zł / black 890zł + mocowanie tablicy 190zł to tak m/w:wink: Czyli ze 3k:eusathink: A co z lampami?? Nowy bix kompletny to jakieś 2200zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pytałem o tylne. Do avanta można przeszczepić C6 a do sedana?? A co do przodu to raczej na allegro coś się dorwie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 do sedana nie przeszczepisz z A6 do zderzaka jeszcze spryski dochodza + cała instalacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na pewno chodzi ci o sensowne ledy, mam u siebie tak zrobione, wyglądem bardzo przybliżone do oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie masz większego foto? ile kosztowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Daj fotke z bliska bo nie dowidzę i jak jest ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us na fotach slabo widac:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi