Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie spodziewałem się takiego obrotu spraw jak pisałem to pytanie :drool3:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie. Kolega ma problem przy ruszaniu swoim B7 2.0 TDI. Czuje jakby auto "podbrykiwało" do momentu całkowitego puszczenia sprzęgła i bez przypalania go nie można normalnie ruszyć. Występuje tylko przy pierwszym biegu, potem normalnie. Przerabiał ktoś taki temat? 

Opublikowano
15 minut temu, Bambr97 napisał:

Przerabiał ktoś taki temat? 

Każdy przed wymiana sprzęgła :thumbup1:

Opublikowano
20 godzin temu, HOLMATRO napisał:

I jak wyszło ? Na co montowałes ? Mi dzisiaj przyszło, wziąłem długa, jak przytnę po 1 cm z obu stron to wchodzi widzę bardzo ładnie pod blendę. 

Masz fotę to wrzuć :thumbup1:

Taśma dwustronna + kilka wkrętów 

Oraz przycięte przy końcówkach tak jak piszesz ;)

PC8sMWD.jpg

Edytowane przez niwet

Opublikowano

@niwet cyknij dokładnie z bliska jak osadziles dyfuzor, ile od krawędzi zderzaka, bo mam kilka ustawień i nie wiem jak będzie najlepiej. Ale to już na priv albo telefon - 698683503 :ok2:

btw pieknie to wyglada, nie mogę sie doczekać aż sam zamontuje u siebie :thumbup1:

Opublikowano
10 minut temu, HOLMATRO napisał:

@niwet cyknij dokładnie z bliska jak osadziles dyfuzor, ile od krawędzi zderzaka, bo mam kilka ustawień i nie wiem jak będzie najlepiej. Ale to już na priv albo telefon - 698683503 :ok2:

btw pieknie to wyglada, nie mogę sie doczekać aż sam zamontuje u siebie :thumbup1:

Nie ma mnie w PL żeby porobić zdjęcia, ale ułożyłem tą dokładkę " równo" z linią dyfuzora, przez co wygląda jak ori ? nie ma wielkiej filozofii 

Opublikowano

Wiem ze nie ma :zyzol:

chodzi mi właśnie o te milimetry, czy równo, czy kilka mm wejść głębiej itp.. 

Opublikowano
16 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Wiem ze nie ma :zyzol:

chodzi mi właśnie o te milimetry, czy równo, czy kilka mm wejść głębiej itp.. 

Ja mam mniej więcej na równo

Opublikowano

W dniu 23.08.2019 o 19:29, niwet napisał:

Taśma dwustronna + kilka wkrętów 

Oraz przycięte przy końcówkach tak jak piszesz ;)

PC8sMWD.jpg

Gdzie dostanę taka dokladke ?? Bo ten tył w B7 mięśnie trochę wygląda i mi czegoś tam brakuje,jeszcze myślę nad listwami bocznymi pod tylni zderzak,chodzi o te z maxtona... 

Oraz tutaj Pytanie do wszystkich. Wczoraj zauwazylem dosc duza plame na postoju przy uruchomionym silniku płynu chłodniczego,po wiekszych ogledzinach wyszlo ze cieknie z tyłu na skrzynię. Obstawiam ze to krocie,jest opcja ze moze to byc cos innego?? 

Opublikowano

Tez mi kapalo na skrzynie, ubywalo srednio 300ml na miesiac. Okazalo sie, ze sie saczylo z weza od nagrzewnicy, gdzies przy opasce. Krociec wymienilem tez profilaktycznie, zeby dwa razy nie grzebac tam ?

Opublikowano

:hi:

Pany kto na forum handluje oponami?? 

Opublikowano
2 godziny temu, Gremlin0209 napisał:

Tez mi kapalo na skrzynie, ubywalo srednio 300ml na miesiac. Okazalo sie, ze sie saczylo z weza od nagrzewnicy, gdzies przy opasce. Krociec wymienilem tez profilaktycznie, zeby dwa razy nie grzebac tam ?

Jak możesz napisz mi na pw jak do tego się zabrałaś ?

Opublikowano

Witam Panowie, może ktoś wie kto na forum ogarnia zderzaki, grille s-line. Oglądałem parę z allegro i albo połamane albo posklejane tragedia.

Opublikowano
55 minut temu, Mizur138 napisał:

Jak możesz napisz mi na pw jak do tego się zabrałaś ?

Nie ja, a mój mechanik ?

Bo robił mi to i usuwał pompe SAI. Wiem na pewno, że zeszło mu z tym z 4h ?

Opublikowano
1 minutę temu, Gremlin0209 napisał:

Nie ja, a mój mechanik ?

Też mi cieknie z tego miejsca i nawet nie chce mi się tam tego ruszać, bo za ciasno :D . W środę daję wkońcu do mechanika na wyciąganie turbo, to przy okazji mi zrobi.

Opublikowano
2 godziny temu, Gremlin0209 napisał:

Nie ja, a mój mechanik ?

Wlasnie u mnie tak juz cieknie ze kilka min na postoju i poł zbiornika nie ma :D jak by malo ciekło to bym sie tym nie przejmowal ale teraz mysle czy zabierac sie za to samemu czy oddac mechanikowi zeby to zrobil. Jak koszt moze byc robocizny w warsztacie u kogos? 

Opublikowano

Kolo 200. Zalezy ile sobie zyczy za roboczogodzine ?

Opublikowano
17 godzin temu, FiFfson napisał:

Witam Panowie, może ktoś wie kto na forum ogarnia zderzaki, grille s-line. Oglądałem parę z allegro i albo połamane albo posklejane tragedia.

Spróbuj na grupie na FB - dużo anglików sprzdają ludzie na części, może trafi się coś z okolicy bo FB i wysyłka to murowane zaskoczenie przy odbiorze :thumbdown:

Opublikowano

Hej.

Ile moge cenić komplet klamek rs4 b7? Nie ma aktualnie żadnych na sprzedaż, więc ciężko o punkt odniesienia a nie chce sie wygłupić.

Opublikowano
34 minuty temu, misiek95 napisał:

Hej.

Ile moge cenić komplet klamek rs4 b7? Nie ma aktualnie żadnych na sprzedaż, więc ciężko o punkt odniesienia a nie chce sie wygłupić.

Zobacz w aso po ile sa , do rs4 b8 na allegro chodziły po 1tys zł używane .. gdzie nowe za 900zl bez zniżek idzie dostać w aso.