melman_zyrafa Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kerczi- jakie LEDy wrzuciłeś w DRL? Sam czegoś poszukuję - ale wiadomo jak jest z naszą szyną CAN. Ładnie by mi się komponowały z Xenonem + Xenonem (halogen) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale to nie DRL tylko postojówki. Nie da się zrobić ich dobrego DRL żeby miał ręce i nogi Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ALe jakie to ledy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ALe jakie to ledy?? Ledy od kolegi z forum TOMNIK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kerczi- jakie LEDy wrzuciłeś w DRL? Sam czegoś poszukuję - ale wiadomo jak jest z naszą szyną CAN.Ładnie by mi się komponowały z Xenonem + Xenonem (halogen) DRL+Xenon+Halogen razem świecić tak ja to rozumuje nieosiągalne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Daniel- w sensie, że nie wszystko na raz Zapomniałem o postojówkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 właśnie Kerczi testuje ale już widac że ledy dobrze wykonane i o ile oświetlenie wnętrza bardzo mocne jak dla mnie torche za mocne może, o tyle postojówki super na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oświetlenie wnętrza mam już od początku w LEDach. Chyba nawet delikatniejszych. Z tego co się orientuję - LEDy wewnątrz nie powinny generować błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ALe jakie to ledy?? Ledy od kolegi z forum TOMNIK !!! Rozumiem że ledy w postojówkach nie powodują błędu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ALe jakie to ledy?? Ledy od kolegi z forum TOMNIK !!! Rozumiem że ledy w postojówkach nie powodują błędu?? NIE, nie powodują, gdyby powodowały -> wypieprzyłbym je szybciej niz u mnie wyladowały....nie nawidze choinki na desce rozdzielczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oświetlenie wnętrza mam już od początku w LEDach. Chyba nawet delikatniejszych. Z tego co się orientuję - LEDy wewnątrz nie powinny generować błędów. ja tez mam ledy wewnatrz ale te moduły to zupełnie inna bajka swiecą jakbys w dzien siedział w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie podrzuci ktoś numer tego małego daszka z podsufitki (kolor czarny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 tak jakby nowy,ale stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Welcome to 3D Tuning.ru | The first and the only online service for realtime photorealistic car tuning... and these all in your browser and for FREE!!! Pany, widzieli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Przez chwilę można zabić nudę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Panowie, jeśli ktoś chętny na takiego moda - zapraszam i polecam z całej epy http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/lampki-oswietlenia-wnetrza-a4-b5-lifcie-4-zestawy-a6-c5-2-zestawy-wersji-led-267191/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 [...] LEDY już są i nic nie wywalają, a w dodatku komponują się wyśmienicie z XENONEMhttp://www.k2-tech.pl/a4klub/led/1.jpg Są tez do środka... http://www.k2-tech.pl/a4klub/led/3.jpg http://www.k2-tech.pl/a4klub/led/2.jpg http://www.k2-tech.pl/a4klub/led/4.jpg http://www.k2-tech.pl/a4klub/led/9.JPG KERCZI Jaką masz barwę tych ledów wewnątrz i postojówek? 6000K czy 4500K? ORI żarnik bixa ma barwę 4300K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie potrzebuje przednie blotniki L+P do b7 kolor czarny akryl (LY9B o ile dobrze pamietam) w stanie idealnym. Wiek ktos cos na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 AKJAM 4300 albo 4500, nie pamietam dokladnie ale napewno te najcieplejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi