Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 malinka Z tego co słyszałem to u Ciebie też ma zagościć takie coś patrz jak to szybko się wiadomości rozchodzą...na ja biorę przykład Bartek od najlepszych...a pamiętaj, że pierwszy gruby mod (RNS_E) to Ty mi robiłeś
Bart-S Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 malinka Z tego co słyszałem to u Ciebie też ma zagościć takie coś patrz jak to szybko się wiadomości rozchodzą...na ja biorę przykład Bartek od najlepszych...a pamiętaj, że pierwszy gruby mod (RNS_E) to Ty mi robiłeś Tak - słyszałem, jak potem GPS spadł za zegary
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 malinka Z tego co słyszałem to u Ciebie też ma zagościć takie coś patrz jak to szybko się wiadomości rozchodzą...na ja biorę przykład Bartek od najlepszych...a pamiętaj, że pierwszy gruby mod (RNS_E) to Ty mi robiłeś Tak - słyszałem, jak potem GPS spadł za zegary ale po drobnej korekcie sprzet śmiga do dziś więc jest
Bart-S Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 malinka Z tego co słyszałem to u Ciebie też ma zagościć takie coś patrz jak to szybko się wiadomości rozchodzą...na ja biorę przykład Bartek od najlepszych...a pamiętaj, że pierwszy gruby mod (RNS_E) to Ty mi robiłeś Tak - słyszałem, jak potem GPS spadł za zegary ale po drobnej korekcie sprzet śmiga do dziś więc jest To teraz jeszcze u mnie tylko repliki S line i gotowe
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 wczoraj się rozgadałem...ale nic nie znalazłem...będę pamietał bo trza poszukać w dobrej kasie
Bart-S Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 wczoraj się rozgadałem...ale nic nie znalazłem...będę pamietał bo trza poszukać w dobrej kasie Thx. Też się będę rozglądał co by do wiosny modyfikację obręczny przeprowadzić
DJ_Troll Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 No no, piękna ...nic tylko pozazdrościć
The a4 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Piekna sztuka Chetnie zakupie wal smialo biore w ciemno:polew:
Szymanek31 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Piekna sztuka Chetnie zakupie wal smialo biore w ciemno:polew: za 35 tyś kupisz? ;D ======================= miałem przyjemność siedzieć itp - miód
The a4 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy ja mowie ze juz kupie ? Poczekam az skoncza sie gadzety do zamontowania a wlasciciel sie znudzi napewno bedzie warto i 35 dac drugiej takiej nie ma Pozdro
Bart-S Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy ja mowie ze juz kupie ?Poczekam az skoncza sie gadzety do zamontowania a wlasciciel sie znudzi napewno bedzie warto i 35 dac drugiej takiej nie ma Pozdro Do zamontowania został już tylko piec webasto Wszystko wskazuje na to, że już wkrótce sprzedaż... Teraz pytanie o zastępnik 2.0TDI czy 2.0TFSI
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 2,0 TFSI ma duży potencjał tuningowy z 2.0 TSI bez problemu softem 260 KM się wyciąga a z TFSI chyba jeszcze więcej
Radex121 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Domyślam sie ze kolejny plac do modów bedzie w oznaczeniu audi ?
Radex121 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 no to pochwal sie już nad czym dokładnie myślisz hehe
Tomeks Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 2,0 TFSI ma duży potencjał tuningowy z 2.0 TSI bez problemu softem 260 KM się wyciąga a z TFSI chyba jeszcze więcej przeciez to ten sam silnik
Bart-S Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 No dobra - żeby była jasność co do pomocy w wyborze jednostki... 2.0TDIQ vs. 2.0TFSIQ - w grę wchodzi tylko wariant S tronic. Nie nastawiam się na moc bo to nie będzie fun car (docelowo będzie jeszcze jedno auto, typowo pode mnie a to ma być "zapierdalacz" do codziennej, wygodnej jazdy // w zasadzie jest to zakup pod żonę, która wiecznie narzeka na niskie zawieszenie i obrywa mi osłony pod B6 ).
Rekomendowane odpowiedzi