piotrcar Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a jaka cena i jaki stan moze byc pw??
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Stan bardzo dobry - jedyne oznaki zużycia są na boczkach foteli przy słupkach B (wytarcia powstające przy wsiadaniu/wysiadaniu). Czarna skóra + alcantara. Fotele sportowe, podgrzewane z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego. Kanapa z podłkietnikiem, składana. Cena 2tyś. Haczyk związany ze sprzedażą - najpierw muszę dorwać fotele Recaro
Ambro Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jestem pełen podziwu za zawziętość i ilość modów jakie przeprowadziłeś w tym aucie. Pełen respekt Efekt oczywiście fantastyczny, pozazdrościć fury. Szkoda, że tak późno natrafiłem na ten wątek i nie śledziłem go wcześniej.
Bart-S Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Ambro - bardzo dziękuję za opinię :> Jest jednak jeszcze trochę rzeczy do zrobienia W sobotę udało się skończyć instalację i zapiąć oświetlenie przestrzeni nóg. W aucie siedzi już nowy komfort BD - miałem trochę problemów z pilotem centralnego zamka ale domjenick i chudineze szybko pomogli rozwiązać ten problem Oprócz tego auto ma przygotowaną instalację elektryczną pod alarm fabryczny, czujniki zapięcia pasów, homelinka oraz pamięć ustawień lusterek i foteli... Niestety tej ostatniej pozycji nie udało mi się uruchomić - zabrakło pinów do kostki sterownika memo. Jutro odbieram brakujące graty w AP - myślę, że w czwartek uda się zakończyć i ten projekt - rozkminimy wtedy czy pamięć lusterek zadziała bez foteli sterowanych elektrycznie... Wiem, że niektórym z Was LED nie pasi ale dla mnie jest git Ideę mam taką aby całe oświetlenie auta zrobić w jednej tonacji (pomijam oczywiście światła ostrzegawcze, tylne i ambient). Zostały już tylko oświetlenie tapicerki klapy bagażnika i przeciwmgielne (na światła drogowe nie mam jeszcze pomysłu). "Footwell Light"
spiidy Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ha chociaz w jednym jestem lepszy bo oswietlenie calego auta juz wyrezałem w ledach ale temat sledze od jakiegoś czasu i tak tylko patrze jak realizujesz moje plany w swoim aucie eh
Bart-S Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Projekt "Memory" zakończony - muszę przemyśleć jeszcze jak przymocować sterownik do fotela (stelaże stołków z pełną elektryką i manualne różnią się więc w moim nie ma profilu na przekaźnik). Póki co wrzuciłem go na dywanik pod fotel i do czasu aż czegoś nie wykombinuję - grzecznie tam poczeka. Zadziałało bez ingerencji w kodowanie sterownika - "Tilt Function"
HiRide Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Projekt "Memory" zakończony - muszę przemyśleć jeszcze jak przymocować sterownik do fotela (stelaże stołków z pełną elektryką i manualne różnią się więc w moim nie ma profilu na przekaźnik). Póki co wrzuciłem go na dywanik pod fotel i do czasu aż czegoś nie wykombinuję - grzecznie tam poczeka. Zadziałało bez ingerencji w kodowanie sterownika - "Tilt Function" Bartek co to za sprzet tak ladnie Ci dzwiek rejestruje ? I co potrzeba zeby lusterko samo sie kierowalo w dol po wybraniu R ?Samo do wczesniejszej pozycji nie wraca ?
Ambro Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No właśnie też to zauważyłem że nie powraca do wcześniejszej pozycji
Bart-S Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 ładnie tam Ci te głośniczki dają BOSE Bartek co to za sprzet tak ladnie Ci dzwiek rejestruje ? I co potrzeba zeby lusterko samo sie kierowalo w dol po wybraniu R ?Samo do wczesniejszej pozycji nie wraca ? Canon PowerShot A550 - shit jeśli chodzi o zdjęcia, lepiej daje sobie radę z audio Tilt to funkcja którą daje moduł pamięci lusterek i foteli - po wbiciu wstecznego lusterko po stronie pasażera zjeżdża na dół pokazując krawężnik. Potrzebny sterownik który pakuje się pod fotel kierowcy, lusterka w pełnej opcji, sterownik drzwi w pełnej opcji (dodatkowo można zamontować też przełącznik memo do lusterek oraz panel i przełaczniki tapicerki drzwi kierowcy). Generalnie graty to jakieś 200/300zł - do tego koszt lusterek (tutaj różnie - za komplet swoich zapłaciłem 700zł ale można dorwać taniej). Jeśli chodzi o powrót lusterka - wraca do wcześniejszej pozycji po wrzuceniu D i przekroczeniu 15km/h (lub po ustawieniu joysticka lusterek w pozycji 0 lub L).
HiRide Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 super sprawa zawsze sam sobie wczesniej kieruje lusterko w dola potem musze nim wracac
PIXI Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 aleś Bartek wyrezał :oklaski: - nie wiem co powiedzieć jak zwykle ...WIELKI SZACUN P.S. Prezencik pierwsza klasa
Bart-S Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Tutorial już powstaje - myślę, że do soboty pojawi się w dziale "Warsztat"
wrclaguna Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 noooo.... Bart-S niedlugo to twoje Audi bedzie Ci sie mowic Dzien Dobry tylko w jakim jezyku
Bart-S Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Ty mi Grzesiu powiedz lepiej jak się sprawuje monitor w zagłówku - myślę nad wycieczką do naviservice Podpiąłbym tuner, DVD i... niespodziankę za jednym razem
Młody Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja już nie czytam tego wątku bo mnie zazdrość bierze
wentyl Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dobra kolego teraz trzeba zmienic furu bo niedługo nie będzie już co robić u Ciebie ale szacun za chęci i do auta rewela :notworthy: :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi