MARCIN607 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-B7-Ledersitze-Komfortpaket-Recaro_W0QQitemZ220563078143QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item335a957bff taka aukcja możę Cię zainteresuje
lemak Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Tutorial już powstaje - myślę, że do soboty pojawi się w dziale "Warsztat" niemogę się go doczekac , kiedy będzie
vtec21 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 No, no musze przyznać ze prezentuje się na medal
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-B7-Ledersitze-Komfortpaket-Recaro_W0QQitemZ220563078143QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item335a957bff taka aukcja możę Cię zainteresuje Heheh, widziałem te foteliki w ubiegłym tygodniu - niestety nie mój konfig (poszukiwana czarna pernappa/aclantara). Ale cena dobra - pewnie ktoś się skusi
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Tutorial już powstaje - myślę, że do soboty pojawi się w dziale "Warsztat" Nie rób już nic Bart bo przecież braknie mi kasy na wszystkie pomysły, które Ty realizujesz!
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Tutorial już powstaje - myślę, że do soboty pojawi się w dziale "Warsztat" Nie rób już nic Bart bo przecież braknie mi kasy na wszystkie pomysły, które Ty realizujesz! Nic Ci nie pozostaje tylko iść po kredyt i go dogonisz Bartek dawno nie przeglądałem Twojego wątku i muszę przyznać że mody robią wielkie wrażenie, ale znając ciebie to jeszcze nie koniec
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Mam jeszcze parę asów w rękawie W ciągu najbliższych kilku dni się ujawnię
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Tutorial już powstaje - myślę, że do soboty pojawi się w dziale "Warsztat" Nie rób już nic Bart bo przecież braknie mi kasy na wszystkie pomysły, które Ty realizujesz! Nic Ci nie pozostaje tylko iść po kredyt i go dogonisz Bartek dawno nie przeglądałem Twojego wątku i muszę przyznać że mody robią wielkie wrażenie, ale znając ciebie to jeszcze nie koniec Już wziąłem i nie mogę się teraz z tego wykaraskać! Mam jeszcze parę asów w rękawie W ciągu najbliższych kilku dni się ujawnię Mimo wszystko czekam na ujawnienie... :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 kiedy koła przymierzysz? Wuju sprawdzałem dziś prognozę pogody na najbliższe 16 dni i nie wygląda to za ciekawie - myślę, że ze spokojem gdzieś pod koniec marca... Mam jeszcze parę asów w rękawie W ciągu najbliższych kilku dni się ujawnię Mimo wszystko czekam na ujawnienie... :gwizdanie: Nie ma sprawy Jak tylko będę miał komplet gratów
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wuju sprawdzałem dziś prognozę pogody na najbliższe 16 dni i nie wygląda to za ciekawie - myślę, że ze spokojem gdzieś pod koniec marca... marudzisz, ja właśnie dziś testowałem nowe zestawienie zaraz wrzucę jakieś foto ale jutro trzeba będzie wrócić do czarnej stali ;(
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 do przymiarki sie przymierzasz Bartek ciekawi mnie wyglad , a ja zakupilem 19 " i tez przymiarke zapodam niedlugo
Ukasz699 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Bartek a jak z tymi ledami w lampach nie palą się już ??
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 do przymiarki sie przymierzasz Bartek ciekawi mnie wyglad , a ja zakupilem 19 " i tez przymiarke zapodam niedlugo Grzesiu pod koniec marca po prostu wrzucę letni felunek Bartek a jak z tymi ledami w lampach nie palą się już ?? LEDy cały czas pracują - instalacja Vario spisała się na medal
Ukasz699 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 do przymiarki sie przymierzasz Bartek ciekawi mnie wyglad , a ja zakupilem 19 " i tez przymiarke zapodam niedlugo Grzesiu pod koniec marca po prostu wrzucę letni felunek Bartek a jak z tymi ledami w lampach nie palą się już ?? LEDy cały czas pracują - instalacja Vario spisała się na medal A co zostało zmienione ?? Jakie były błedy jeśli chodzi o wcześniejsze rezanko ??
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Wcześniej w reflektorach siedziały LEDy z którymi FIS miał pracować bez problemu - okazało się że żarówki padały w bardzo krótkim czasie. Vario wpiął mi równolegle w obwód postojówki rezystor 25W 47Ohm (metodą "bezinwazyjną) i od tego czasu mam spokój http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_moja_pierwsza_niunia_a4_avant_19tdi_130km_sline-t33889.150.html - odpowiedź 164.
Rekomendowane odpowiedzi