Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek, IMO te lampy nie sa fajne... :cool1: Fakt - na czarnym wygladaja lepiej, ale ogolnie takie sobie.

Eee tam. Nie znasz się :naughty:

Dodam jeszcze, że zdjęcie nie do końca oddaje ich wygląd. Jakiś słaby ze mnie fotograf.

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie sa 2 lata podpatrzone kiedys u Malika... znalazlem tylko taka fotke :bag: brudasa

137c76205879320dmed.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze, że zdjęcie nie do końca oddaje ich wygląd. Jakiś słaby ze mnie fotograf.

Widzialem je na zywo 2 lata temu u malika ;)

Opublikowano

Widzialem je na zywo 2 lata temu u malika ;)

To co proponujesz innego ?? :naughty:

Opublikowano

Powiem tak - gdyby jakas firma wpadla na genialny pomysl produkcji lamp wygladajacych jako ORI, tylko, ze z ledami w dolnej czesci (pozycyjne/stop), to bylbym jej pierwszym klientem :cool1:

Bartek, kilka workow cementu i bedzie git :good::kox:

1.JPG

snc00528.jpg

Opublikowano

Powiem tak - gdyby jakas firma wpadla na genialny pomysl produkcji lamp wygladajacych jako ORI, tylko, ze z ledami w dolnej czesci (pozycyjne/stop), to bylbym jej pierwszym klientem :cool1:

1.JPG

snc00528.jpg

Flyer ale ty masz 1bv chyba? stąd różnica :tongue4:

a co do lamp to są fajne, ale wszystko jebie ten odblask z wigry 3 :decayed:

Opublikowano

d*pa, a nie roznica przez zawias. Juz powtarzalem - niektore 1BE (nawet lzejsze AVF FWD) stoja tak samo jak moje 1BV :cool1:

Opublikowano

Michał ale Twoja siedzi ewidentnie niżej... Skoro BE i BV to ta sama gleba (-20mm) to co jest powodem?

1.JPG

snc00528.jpg

Flyer ale ty masz 1bv chyba? stąd różnica :tongue4:

a co do lamp to są fajne, ale wszystko jebie ten odblask z wigry 3 :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Zapomniałem Wam napisać. Na światłach dziś nagminnie powtarzała się jedna sytuacja...

Dojeżdżam do skrzyżowania, stop - kątem oka widzę kierowcę (lub pasażera - czasem atakowano mnie z dwóch stron :decayed:). Sekwencja ruchów głowy miała 100% powtarzalność i przestawiała się następująco:

1 - felga

2 - nadwozie

3 - kierowca

Przez te pare godzin było bardzo miło. Miałem swoje 5 minut :polew:

Opublikowano

Znam auto na żywo, nie zmieniaj lamp i nie rób wiochy !!!

Co do obniżenia, Eibach za mało więc jedynie sprężyny Tein :):evil:

Dystanse z przodu do wyrzucenia z technicznego punktu widzenia, wahacze padną lada chwilę i łożyska pewnie też. Po zmianie sprężyn geometria do zmiany, mam dobrych speców jak by co :)

Bart-S wiesz że, źle nie doradzam jeżeli nie mam przekonania do tego :)

Opublikowano

Oczywiście Bartek - możesz podać przybliżone koszty?

Opublikowano

Cóż, pupa Tein do Avanta nie robi springów, zostaje KW ew. Eibach, koszt ok 900 PLN za zestaw sprężyn obniżających[br]Dopisany: 19 Marzec

http://www.jdl-performance.com/sprezyny-kw-audi-a4-avant-02-07-2-0tfsi-2-4-3-0-3-2fsi-1-9tdi-2-0tdi.html

Opublikowano

Przez zestaw rozumiem na jedną oś? OK = 1800zł. A nie już doczytałem, że w zestawie są 4 springi. Co jeszcze potrzebne?

Opublikowano

2 osie, przód i tył, 4 sprężyny z KW za 1000 z groszem + montaż + geometria

Opublikowano

Oki, o geometrii już wspomniałeś ale gdzie mógłbym to założyć - też masz jakiś kontakt?

Opublikowano

LPM Sport Poznań, Bnińska na wlocie z Wawy, może na spocie pogadamy to dam detale :) goście mają obcykany temat bo mi Teina montowali i ustawiali wszystko

Opublikowano

Rewelacja - w takim razie bardzo liczę na to, że pojawisz się teraz w niedzielę?

OK, zmykam spać bo o 5-tej pobudka do pracy... Dzięki wszystkim za pogaduchy :wink4::good:

Opublikowano

BArtek autko wyglada pieknie :good:

Trzeba obnizyc...przy takim wkladzie w auto szukalbym tylko gwinta :)

Lampy odpusc...blagam :naughty:

Ps. Mam takie same fele jak ty w garazu ale jakos do konca nie mam do nich przekonania :)

Opublikowano

Zapomniałem Wam napisać. Na światłach dziś nagminnie powtarzała się jedna sytuacja...

Dojeżdżam do skrzyżowania, stop - kątem oka widzę kierowcę (lub pasażera - czasem atakowano mnie z dwóch stron :decayed:). Sekwencja ruchów głowy miała 100% powtarzalność i przestawiała się następująco:

1 - felga

2 - nadwozie

3 - kierowca

Przez te pare godzin było bardzo miło. Miałem swoje 5 minut :polew:

skad to znam :embarrassed:

.... moja slubna jak jedzie ze mna to mowie , ze gapia sie na nia :nabijasie:

Opublikowano

Michał ale Twoja siedzi ewidentnie niżej... Skoro BE i BV to ta sama gleba (-20mm) to co jest powodem?

Wydaje mi sie, ze sprezyny... jest ich troche (roznych).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...