Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bądz już taki skromny :)

Patrząc na Twoje dokonania... :good:

Poza tym masz Grzecha - ten to jest jeszcze większy zapaleniec niż ja :polew::decayed:

no było też troche tego rezania u mnie, ale u Ciebie podobają mi się niektóre grube mody. :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no było też troche tego rezania u mnie, ale u Ciebie podobają mi się niektóre grube mody. :good: :good: :good:

Zapału mi nie brakuje :polew:

Opublikowano

piekny dyliżans-pozazdroscic

jak sie sprawuje multi?

skad wytrzasnąłeś lodówkę do schowka?

Opublikowano

Dziękować :wink4: Z Multi jestem bardzo zadowolony - lubię komfort jazdy który daje (... i nic się nie psuje jeśli o to pytasz :decayed:)

Schowek z lodówą dorwałem na allegro.

Opublikowano

rozumiem ze kupiles caly schowek-jaki koszt?

Opublikowano

rozumiem ze kupiles caly schowek-jaki koszt?

Tak - schowek ze zmieniarką, lodówką i instalacją pod pakiet oświetlenie za 700zł (...ale można znaleźć znacznie taniej, 400/500)[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 09:48_________________________________________________OK - kanapa założona. Nie było tak źle - myślałem, że jakieś grubsze rozbieranie się szykuje... :decayed:

Recarorear.JPG

Recarorear2.JPG

Opublikowano

OK - kanapa założona. Nie było tak źle - myślałem, że jakieś grubsze rozbieranie się szykuje... :decayed:

Recarorear.JPG

Recarorear2.JPG

Nie gadaj. Jak dzwoniłem nieźle zasapany byłeś :naughty:

A tak na serio, to słów już mi brak :slina:

Opublikowano

jak już taką kasę na fotele przeznaczyłeś,to nie wolałeś kupić od RS4?

Opublikowano

Nie gadaj. Jak dzwoniłem nieźle zasapany byłeś :naughty:

Bo akurat mnie dorwałeś jak męczyłem się z ISOFIX-em - żeby dokręcić to c**jstwo oparcia muszą być częściowo złożone (no i leżałem pod 2/3 :decayed:)

jak już taką kasę na fotele przeznaczyłeś,to nie wolałeś kupić od RS4?

Nie. Tutaj kłania się moje podejście - robię maks wyposażenie ale trzymam się serii (elementy dla A4, żadne S4 czy RS4). Nie chcę tu gratów z innego nadwozia. M.in. dlatego szukałem Recaro bez loga S...

Opublikowano

Nie. Tutaj kłania się moje podejście - robię maks wyposażenie ale trzymam się serii (elementy dla A4, żadne S4 czy RS4). Nie chcę tu gratów z innego nadwozia.

aa,taki myk :good:

ciekaw jestem,ile by kosztowało tak wyposażone nowe B6,względem twojego seryjnego nowego auta :mysli:

Opublikowano

Nie. Tutaj kłania się moje podejście - robię maks wyposażenie ale trzymam się serii (elementy dla A4, żadne S4 czy RS4). Nie chcę tu gratów z innego nadwozia.

aa,taki myk :good:

ciekaw jestem,ile by kosztowało tak wyposażone nowe B6,względem twojego seryjnego auta :mysli:

Ciekawe, czy Audi sprzedało choć 1szt. tak wyposażoną :mysli:
Opublikowano

napewno taniej niz dorezanie bo audi ma po cenach po ktorych my nie mozemy nawet myslec aby czesci kupic

na niektorych jest 400% narzutu!

Opublikowano

S4-ki seryjnie wychodziły całkiem nieźle wyposażone. Jeśli chodzi o nadwozie A4 - zdarzają się raytasy robione na zamówienie, zobaczcie auto Mirona...

ciekaw jestem,ile by kosztowało tak wyposażone nowe B6,względem twojego seryjnego nowego auta :mysli:

Gdzieś miałem cennik wyposażenia dodatkowego dla B6 z tamtych lat. Poszukam...

Opublikowano

S4-ki seryjnie wychodziły całkiem nieźle wyposażone. Jeśli chodzi o nadwozie A4 - zdarzają się raytasy robione na zamówienie, zobaczcie auto Mirona...

Gdzieś miałem cennik wyposażenia dodatkowego dla B6 z tamtych lat. Poszukam...

no w moim pudle mam rachunki jest wyposazenie extra na kwote 24700euro !!!

Barti -- nie zapomnij tam o mnie :))

Opublikowano

Tak tak, pamiętam - zaraz usiądę do tego...

Cennik znalazłem - jest z 2001 więc połowy dodatków nie będzie :polew:

Cena wyjściowa to 27.200 EUR za A4 Avant 1.9TDI AWX...

Opublikowano

bez pospiechu tylko nie zapomnij :)))

i wielgachne dzieki :))

Opublikowano

q...wa zobaczcie 27tyś za nowe A4 gdzie średnie zarbki np w DE pewnie są między2-3tyś a u nas zarobki 1,5-2,5(średnio) a nowe A4 zaczynają się od 111tyś :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

sorry za OT

Opublikowano

OK - zrobiłem małe rozeznanie. Cennik mam z czerwca 2001 więc część wyposażenia, które jest w moim aucie - tam nie występuje (przede wszystkim nie ma 1.9TDI z silnkiem AVF i skrzynią Multitronic, na dzień dobry jest to jakieś 4 000 EUR różnicy w stosunku do AWX z manualem).

Baza wyjściowa: 1.9TDI Avant z silnikiem AWX - 27.200 EUR, po doposażeniu go w to co miało seryjnie moje auto oraz to co dodałem wychodzi 44.800 EUR (zatem na dzisiejsze jest to niecałe 179 000 PLN - nie wiem po ile stało euro w połowie 2001).

Przy czym wydaje mi się, że jeszcze kilka tysięcy euro by się dozbierało z racji brakujących elementów... Musiałbym gdzieś dorwać cennik z 2003/2004 :wink4:

Z dodatkowego wyposażenia w 2001 nie było opcji:

- RNS-E (wybrałem RNS-D)

- Recaro (wybrałem sport w pełnej opcji)

- lusterko z czujnikiem światła (wybrałem fotochrom)

- S-Line

- Coming/Leaving Home

- układ kontroli ciśnienia w oponach

- Homelink

- rolety w tylnych drzwiach

- System obsługi głosowej

- felgi 19" (wybrałem te które miałem fabrtycznie, 17" 6-ramienne)

Opublikowano

A kiedy zakup nowego auta ? Bo pewnie tego tak szybko nie sprzedasz ? :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...