maciek_S4 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witajcie, poniżej zdjęcia mojej S4-ki. pozdo Poprawnie nazywaj tematy i wrzucaj zdjecia w posty.
wojtas-audi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 No czekamy bo jak narazie nie ma zdjec, zle linki ...
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 czekamy czekamy - bo furka napewno śliczniutka
Wąski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Już działają,mało zdjęć tylko ale na tych co widać :th: piękna kierownica :th: widzę że już ktoś dużo wcześniej od nas założył :oklaski: :oklaski:
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 S4 jeszcze w sedanie , piękna , koniecznie umyj ją i wrzuć więcej zdjęć. gratki
Gość juras Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 kierownice sam kladles czy juz byla? w rogu zdjecia jest logo OtoMoto.pl wiec pewnie taka kupiles. ale mylic sie moge. jak ze zmiana biegow w tej kierownicy?
freon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wyglada jak "zwykla forumowa" 1.9 TDi.. No ja też tak pomyślałem W sensie że jakoś nie zrobiła większego wrażenia niż inne TDI. Tj bez urazy, ale nie widać po niej eSowatości, albo nie pokazałeś zdjęć co by miały pazur... No i fota z otomoto? Hmm...
carnivore1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Co Wy gadacie, zajebiszcza S4, widac z daleka ze ladnie siedzi itp., musze zaczac lookac po WR bo jeszcze jej chyba nie widzialem, a z kierownica to rzeczywiscie chyba ktos to zrobil przed kolegami z forum... Jak dla mnie ladniutka, przydaloby sie tylko wiecej fotek... Pozdr.
elmek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 jak ze zmiana biegow w tej kierownicy? Toz to manual
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nic tylko zalewać i jezdzić Umyj Audike i zrob nowe fotki
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Super furacz. Drewno troszeczke nie pasuje do S4, ale to tylko moje zdanie. I dawaj lepsze foty przodu, tyłu , prawej i lewej strony, bo jest co podziwiać :th:
marcin j Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 kolego dawaj więcej fot , ludzie czekają.
Gość juras Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Drewno troszeczke nie pasuje do S4, ale to tylko moje zdanie nie tylko Twoje, moje tez:) aluminiowe bardziej by pasowaly do kierownicy. zwasze mozesz zmienic kierownice zamiast listew. szukam takiej...... tanio:)))
nies Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wyglada jak "zwykla forumowa" 1.9 TDi.. No ja też tak pomyślałem W sensie że jakoś nie zrobiła większego wrażenia niż inne TDI. Tj bez urazy, ale nie widać po niej eSowatości, albo nie pokazałeś zdjęć co by miały pazur... niestety muszę się z Wami zgodzić a co najgorsze żadne zabiegi fotograficzne nic z tego auta nie wycisną bo ono jest poprostu "biedne" przez ponad trzy miesiące szukałem eSki w Avancie i... wygląd był jednym z argumentów dla którego odpuściłem za silnik i osiągi duży szacuneczek... jeździ niesamowicie
12RAEL Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 jest ES i to się liczy :th: a drewno kwestia gustu, chyba lepszy byłby karbon ale co kto lubi
AD4M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 niestety muszę się z Wami zgodzić a co najgorsze żadne zabiegi fotograficzne nic z tego auta nie wycisną bo ono jest poprostu "biedne" jest pewnie na forum wiele osób, które się z tym nie zgodzą.. Wg mnie chodzi o kolor - na czarnym nie widac tych extrasow tak jak np na srebrnym, czerwonym etc.. Tym bardziej jeśli są prysniete pod kolor budy. Mowa oczywiscie tylko i wyłącznie o estetyce. Piękne auto. Gratulować!
sokolnh Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 niestety muszę się z Wami zgodzić a co najgorsze żadne zabiegi fotograficzne nic z tego auta nie wycisną co nie wycisną
AD4M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 a mówiłem, że na czerwonym lepiej widać
Rekomendowane odpowiedzi