Opublikowano 24 Października 201213 l czy podświetla się Wam "joystick" sterowania luster zewnętrznych?
Opublikowano 24 Października 201213 l U mnie podświetlone na czerwono są cztery wystające punkciki na tym joysticku
Opublikowano 24 Października 201213 l Autor U mnie podświetlone na czerwono są cztery wystające punkciki na tym joysticku Właśnie o te 4 trójkąciki "strzałki" na joysticku się pytam. Jak widze zdania są podzielone
Opublikowano 24 Października 201213 l Autor U mnie też się nie świecą a wg mnie te strzałki posiadają takie przeźrocza jakby miało się podświetlać. Kolega Brachi mówi że ma podświetlone
Opublikowano 24 Października 201213 l czy podświetla się Wam "joystick" sterowania luster zewnętrznych? Zabiłeś mnie tym pytaniem Nie mam pojęcia ale idę to sprawdzić tylko dokończę piwko ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Oooooo świeci się Jakby co to moje autko jest z 97 roku po pierwszym lifcie, a sprawdziłem też w drugiej A4 z 96 roku przed liftem i też się świeci ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- Aaaaaaa właśnie... w obydwu przypadkach strzałki świecą się tylko na włączonym zapłonie i nie ma znaczenia włączenie świateł...
Opublikowano 24 Października 201213 l A ten "joystick" Ten świeci. Myślałem, że mowa o tym obok...... (95r)
Opublikowano 24 Października 201213 l A ten "joystick" Ten świeci. Myślałem, że mowa o tym obok...... (95r) Też tak najpierw pomyślałem ale potem mnie olśniły poniższe wypowiedzi Choć i tak się pogubiłem i musiałem to szybko zweryfikować U mnie podświetlone na czerwono są cztery wystające punkciki na tym joysticku U mnie podświetlone na czerwono są cztery wystające punkciki na tym joysticku Właśnie o te 4 trójkąciki "strzałki" na joysticku się pytam. Jak widze zdania są podzielone
Opublikowano 25 Października 201213 l Autor No to u mnie się nie świeci. W poniedziałek sprawdze czemu, bo tak być nie może że Wam się świeci a mi nie
Opublikowano 25 Października 201213 l joystick sie swieci, jedynie nie swieci sie ten od wyboru lusterek L | P
Opublikowano 25 Października 201213 l joystick sie swieci, jedynie nie swieci sie ten od wyboru lusterek L | P Gdyby te literki były podświetlane, to by się ładnie wszystko komponowało
Opublikowano 25 Października 201213 l Jak już jesteśmy przy joysticku , to mam pytanie odnośnie świecenia przycisku blokowania elektrycznego podnoszenia/opuszczania tylnych szyb. Świeci ? Generalnie to ten przycisk nie działa mi poprawnie, załącza się tylko w dolnej pozycji tzn. muszę go trzymać wciśniętego żeby pasażerowie z tyłu mogli podnosić/opuszczać szyby, i tylko wtedy przyciski z tyłu są podświetlone. Można go reanimować, czy zostaje tylko wymiana? Aha i co do tematu to tak, świeci
Opublikowano 25 Października 201213 l Jak już jesteśmy przy joysticku , to mam pytanie odnośnie świecenia przycisku blokowania elektrycznego podnoszenia/opuszczania tylnych szyb. Świeci ? Generalnie to ten przycisk nie działa mi poprawnie, załącza się tylko w dolnej pozycji tzn. muszę go trzymać wciśniętego żeby pasażerowie z tyłu mogli podnosić/opuszczać szyby, i tylko wtedy przyciski z tyłu są podświetlone. Można go reanimować, czy zostaje tylko wymiana? Aha i co do tematu to tak, świeci U mnie nie świeci Ale to może dlatego że go nie mam
Opublikowano 25 Października 201213 l U mne też świeci,chociaż ubolewam ,że tego do wyboru lusterek nie podświetlili.