Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie polecacie urządzenie wielofunkcyjne ( drukarka, ksero, skaner) do 250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję jakieś niedrogie urządzenie wielofunkcyjne tak maksymalnie do 250zł ale najlepiej tańsze. Nie zależy mi na żadnych zaawansowanych funkcjach. Ma być prosta tylko żeby drukowała, kserowała i skanowała i co najważniejsze żeby materiały ekploatacyjne nie było zbyt drogie . Może ktoś siedzi w temacie i doradzi mi co kupić. Na codzień nie drukuję zbyt wiele , potrzebuję tego tylko okazjonalnie.

Opublikowano

Ja od 8 lat używam HP PSC 1315 i polecam :hi:. Na Allegro można znaleźć za 100 zł i za mniej.

Opublikowano
  • Autor

A ceny tuszy do HP PSC 1315 ?

Opublikowano

brother. tanszego w eksploatacji urządzenia chyba nie znajdziesz. za komplet 10 tuszy płace 35zł z wysyłka. teraz zamowilem kolejne urządzenie do firmy

Opublikowano

Potwierdzam opinię prezesa. 2 lata temu kupiłem urządzenie wielofunkcyjne HP DeskJet 2050. Dobre jedynie jako skaner, w druku niestety drogie. Kartridże mają pojemność zaledwie 3-8 ml, czyli niewiele, natomiast ceny wynoszą ok 100 zł/szt. przewyższając wartość urządzenia. W ub roku kupiłem Brothera dcp-j315w i jestem mega zadowolony. Urządzenie bardzo ładnie drukuje, posiada WiFi i co najważniejsze jest tanie w eksploatacji. Kartridże-zamienniki mają pojemność ok 20 ml i kosztują na allegro 3-7 zł/szt. Poza tym, w Brotherze każdy kolor tuszu jest w oddzielnym kartridżu i wymieniasz tylko ten, który akurat się skończył a nie jak w przypadku HP kartridż z 3 kolorami.

Opublikowano
A ceny tuszy do HP PSC 1315 ?

Ja jadę na zamiennikach i koszt tuszu kolorowego i czarnego:

TUSZE HP 56 + 57 XL ZAMIENNIKI GW.WYSYŁKA GRATIS!! (2729595067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo ładnie drukuje, skanuje i kopiuje. Przez 8 lat żadnej awarii.

Jak byś potrzebował sterowniki do drukarki to mam :hi:.

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

Tylko ten Brother kosztuje ponad 300 zł... a YATES chodziło o do 250 zł... :whistling:

Opublikowano
  • Autor

A nie ma jakiegoś prostszego tańszego Brothera bez wifi i innych pierdołek które mi nie są potrzebne ? Ważne tylko żeby był skaner, ksero i drukarka. I nie chcę jakichś ogromnych wielkością kombajnów gdyż mi nie wejdzie to do biurka.

Opublikowano

HP PSC 1315 byłby bardzo dobry, ale kupisz ten, który Ci będzie pasował najbardziej :hi:.

Opublikowano

Epson sx218 . Za 10 tuszy płace 20zł. Mam 2 takie drukarki i polecam.

Opublikowano

Również używam tego brothera i polecam:wink: mały gabarytowo, nie drogi w utrzymaniu i nie sprawia problemów, jedyne czego mi brak to drukowania automatycznie na 2 stronach A4:whistling: ale da sie przezyc

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Brother jest the beściak. W rodzinie mamy 5 takich drukarek, jedziemy na zamiennikach i nic.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Także polecam Brothera, mam DCP-150C, działa wyśmienicie, zamienniki jak już wspomniano bardzo tanie. Windows 7 nie potrzebuje żadnego dodatkowego oprogramowania. Skanuje, drukuje, bez instalacji płytki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie a nie chce zakładać nowego tematu, mam drukarkę Brother DCP-J315W na tusze lc985 i chciałem się zapytać jakie zamienniki polecacie?

Opublikowano

ja mam HP Deskjet Ink Advantage 2515 - polecam.

Opublikowano

A może chcesz Canona MP190? Mam takiego do sprzedania za 149zł z nowymi oryginalnymi tuszami Canon.

Opublikowano

kup Brothera

ja mam dwie szt. 150C oraz 515

515 jest już bardziej zaawansowana bo ma łączność wifi i to jest super bez zbędnych kabelków

a tusze jak piszą wcześniej są najtańsze

Opublikowano

Od HP-ków radzę się trzymać z daleka, tusze niesamowicie drogie, jak coś padnie to naprawa droga. Od kilku lat używam Brotherów seria DCP (obecnie DCP-135C). Kosztują stówkę z hakiem, tusze za kilka złotych. Drukary spokojnie wytrzymują kilkanaście tysięcy wydrukowanych stron. Do tego ksero i banalna obsługa, żadnych syfiących ram programów.

Opublikowano

a ja używam HP 2060urządzenie wielofunkcyjne tusze od 35 do 40 zł i nie narzekam

Opublikowano

z nowych urządzeń brałbym HP 2515. Zawsze się dziwie, że na forach ogólnie każdy zachwala brothery a u mnie na serwisie na 10 drukarek 8 jest brothera albo epsona i klasyczny problem z niedrożną głowicą....