Audi sline Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jeszcze trochę i będzie to najbardziej wypasiony 1.9 w Austrii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jest kox totalny. Też bym chętnie pomodził w mojej, lecz niestety koszty ubezpieczenia mnie troszkę dobijają. W tym kraju to tylko i wyłacznie 1.9 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zobaczymy co będzie przy 3.0 chyba że mi ktoś wcześniej wybije ten pomysł z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zobaczymy co będzie przy 3.0 chyba że mi ktoś wcześniej wybije ten pomysł z głowy Ho ho to wtedy lepiej już kup na wypasie, to przynajmniej nie będzie cię tyle wszystko kosztować. Ale co chcesz doposażyć na max furacza i sprzedać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zobaczymy co będzie przy 3.0 chyba że mi ktoś wcześniej wybije ten pomysł z głowy Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Auto robię pod siebie tylko i wyłącznie nad sprzedażą sie jeszcze nie zastanawiam, ale jak każdy myślę juz o następnym i tak jak piszesz raczej będę chciał kupić na jak największym wypasie a czy się uda czas pokaże PS. Ile Cię kosztuje ubezpieczenie (gdzie i jakie) jeśli można wiedzieć, może byc PW ---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- Zobaczymy co będzie przy 3.0 chyba że mi ktoś wcześniej wybije ten pomysł z głowy Was? Nas Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Aha, chodziło o ubezpieczenie, myślałem, że już wycenę dostałeś Tak to jest jak się gada na skajpaju, pije piwo i pisze na forum w jednym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 U mnie Perła się właśnie otwarła, to już ją muszę wypić co by nie zwietrzała ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Jedyne co przyszło to rachunek za telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Taki to pożyje, u mnie tylko austriackie siuśki pasteryzowane, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Wpadaj na Perłę ---------- Post dopisany 13-07-2014 at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2014 at 20:33 ---------- I u mnie przyszedł czas na zmianę hebli miałem to robić sam, ale jednak doszedłem do wniosku że mogę sobie z tym nie poradzić i poszło zlecenie Jedyny minus to niepomalowane zaciski które miały być wypiaskowane i pomalowane proszkowo przez "znajomego". Do tej pory żałuję że nie pojechałem do jakiejś firmy z tym. Po oddaniu zacisków minął miesiąc (zaciski miały być gotowe w tydzień) pojechałem je odebrać i co? Zaciski jak były położone w kącie tak leżały podczas mojej wizyty. Delikatnie się zdenerwowałem no ale co zrobić, jak na drugi dzień miałem już termin na zmianę hebli. Zabrałem je i założone zostały w stanie w jakim były kupione. Przed: Po: Różnica w hamowaniu kolosalna. Teraz powoli zbierać graty na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 312mm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 320. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanaper Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Konkretnie się prezentuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Teraz to będzie jako tako hamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Bedzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dokladnie, 320 Juz jestem zadowolony bo roznica miedzy seria a tym to przepasc. Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 To na ta hamulece jakiś lekki wirusik by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Chodzi po głowie ---------- Post dopisany 22-07-2014 at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2014 at 22:47 ---------- Podpowie mi ktoś czy podnosząc moc do max 150PS opłaca się inwestować w FMIC czy ori intercooler x2 wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Przy takiej mocy jeden seryjny wystarcza, chyba że wkładasz brd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi