davidoff82 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Koledzy, wiem że same poliftowe amorki nie pasują do przedlifta. Pytanie czy jeżeli mam całutkie kolumny - sprężyny, mocowania górne, amorki - to czy one będą pasować do przedlifta? Potrzebuje jeszcze jakieś inne uchwyty, czy inne kombinacje? Samochody to dwa seday w ośce - jeden lift drugi przed lift.
luzur Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Będzie pasować jak przełożysz całość, mocowanie w budzie jest takie samo.
Banan Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Przekładałem kolumnę z przedlifta - przełożyłem mocowanie górne ale i bez tego jak napisał luzur będzie pasować
davidoff82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 <br /><br /> Koledzy czy ten plastik z przedlifta podejdzie do poliftowych kolumn? Mam kolumny z polifta ale nie mam tych plastików. Ewentulanie poproszę jakiś numer części....
bediks Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 1995 r. <br /><br /> 2000r. <br /><br /> jak widzisz rózni sie w ***
davidoff82 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Faktycznie się różni... pytanie czy technicznie podejdzie, pomimo innego wyglądu zewnętrznego...
bediks Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 na twoim miejscu darowałbym sobie ten plastik bo on niczemu nie słuzy
davidoff82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 wyjme i zobacze, nowy od polifta 16,40 zł w ASO ---------- Post dopisany 07-11-2012 at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 11:02 ---------- na twoim miejscu darowałbym sobie ten plastik bo on niczemu nie słuzy Bartek a nie będzie leciał syf z ulicy do bagażnika? To nie pełni funkcji uszczelnienia?
Banan Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 uszczelnienia raczej nie - prędzej powoduje to że po odkręceniu śrub nie kolumna nie wypada
bediks Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Jw ona trzyma kolumne żeby nie wypadła
pandrulewicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam Kumplu napisz mi czy pasuje ten tyl z polifta do przedlifta bo sam sie nad tym zastanawiam i nie wiem czy kupowac poliftowe całe zawieszenie czy dac sobie spokoj i szukac przedlifta. Oba auta to benzyna oska sedan jedno 1997(przedlift) drugi 2000 polift
DanekPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie odgrzewam temat bo popękały mi spręzyny w 1BE i mam okazje kupić kompletne 1BE w bardzo dobrym stanie na czerwonych sachs amorach. Cały zestaw przód i tył pochodzi z polifta 1.8T z manualną skrzynią ( 2000 r ) i chce to wpakować do 2.6 avant 1996r w automacie. Powiedzcie czy podejdzie czy musze dokonywać jakichś przeróbek i na co zwrócic uwagę ( co musi byc w zestawie) zeby wszystko spasowało. bede wdzieczny za podpowiedzi. W pierwszych dwóch postach teoretycznie jest odpowiedz jednak słyszałem juz rózne wersje odnosnie tego ze cos nie pasuje itd
DabekOlsztyn Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Panowie mam ważne pytanie, jako że nie moge jeszcze zakładać jeszcze tematów, zapytam się tutaj. Wiecie moze czy gwint od a4 b5 sedana bedzie pasowal do avanta ? Prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam i dziekuje ! : )
Rekomendowane odpowiedzi