Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zderzak Grill S4 S LINE do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie grila przedniego czy od audi A5 b8 pasuje ten sam gril do A4 b8?
Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

wydaje mi się, że nie

Opublikowano

dzieki bardzo chlopaki!!!!!!!!!!!

Opublikowano

wie ktoś gdzie można kupić gril S4 lub S-line do A4 B8-ek? są w ogóle jakieś sklepy w polsce, widziałem na allegro same repliki,

czy w ogóle taki grill z S4 wejdzie bez problemu do A4 ?

szukam tez kratek dolnych halogenowych S-line nowych, ktokolwiek widział ktokolwiek wie?

Opublikowano

Albo nowy grill w ASO lub uzywka na ALLEGRO :wink: co do kratek to kupisz nowe w ASO taniej niz na ALLEDROGO :decayed:

Grill od S LINE czy S4 pasuje do zwykłego zderzaka .

Opublikowano

a czy w przypadku wymiany tych kratek od s-line one będą pasowały z halogenami które teraz mam, czy je też trzeba zmieniać?

Opublikowano

o kurcze, czyli do zwykłego zderzaka nie znajdzie się taka kratka ze srebrną obwódką?

Opublikowano

Nie musisz kupowac kratki od s-line zeby miec srebrna obwódke. Sa zwykle do normalnego zderzaka tez :wink:

Takie cos znalazlem na allegro

AUDI A4 B8 2008 08 8K0 KRATKI KRATKA ATRAPA CHROM (2688846072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

zamiennik :kwasny:

nie jestem zwolennikiem zamienników no ale jak nic innego nie znajdę to spróbuję.

dzięki za linka

Opublikowano

Z tego co kojarze to od A5 chyba obwódki chrom są luzem :wink: 1 szt. 50 PLN

Opublikowano
wie ktoś gdzie można kupić gril S4 lub S-line do A4 B8-ek? są w ogóle jakieś sklepy w polsce, widziałem na allegro same repliki,

szukam tez kratek dolnych halogenowych S-line nowych, ktokolwiek widział ktokolwiek wie?

moim zdaniem lepiej cały zderzak S-line kupić niż kombinować tylko z kratkami.. a jaki to jest grill S-line? przecież w B8 nie było grilla S-line :eusathink:

Opublikowano

moim zdaniem lepiej cały zderzak S-line kupić niż kombinować tylko z kratkami.. a jaki to jest grill S-line? przecież w B8 nie było grilla S-line :eusathink:

pewnie chodzi koledze o grill od 3.0tdi ,w czerni fortepianowej.

Opublikowano

chyba, że tak.. :wink:

Opublikowano

o wiecie co o taką dolną kratkę szukam:

dscf09907730.jpg

ale czy to jest zderzak zwykły czy s-line, no i gdzie coś takiego kupić?:eusathink:

Opublikowano

ja tam żadnego zdjęcia nie widzę (o ile coś wrzuciłeś :decayed:), a zderzak to najlepiej na alledrogo bo w ASO jest drogo :decayed:

Opublikowano

To jest zwykły zderzak a taką kratkę pierwszy raz widzę tzn. widziałem już parę razy w zwykłym zderzaku kratkę z chromowaną obwódką halogena ale jeszcze nie widziałem takiej z tym paskiem w chromie, szczerze to trochę tego chromu tutaj jest za dużo ale wiadomo to Tobie ma się podobać.