marcintuchola Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Kurczę u mnie pasował ślizg zderzaka wiem że lakiernik trochę sie męczył ale dopasowal, ale i tak jest petarda
marek_xtr Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 musiał tak samo błotniki odciągnać trochę bo inaczej nie miał byś dobrze spasowane jak teraz
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Szkada że halo niet ale jest kosa i,tak. Marek
marek_xtr Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Z przykrością muszę Was poinformować, że mojego auta już nie ma… Wczoraj się spaliło przed domem, tak wiem że dziwnie to brzmi, ale do mnie też to jeszcze nie dotarło Co z niego zostało? pół tylniej tablicy rej. i nic poza tym doszczętny wrak. Jestem załamany, bo była to taka perła jakich w Polsce mało w idealnym stanie. Prawdopodobnie samozapał, po powrocie z Centrum poszedłem do domu a po 10min już stało w płomieniach i ogniu w garażu blaszanym obok domu, nic nie byłem w stanie zrobić gaśnicą, czekałem 3 min na straż i tyle. Czekam teraz na ustalenia biegłych i zobaczymy co z tego będzie Jakby ktoś miał jakiś pojazd typu A6 do sprzedania lub coś godnego do polecenia wrzucajcie tu. Dzięki,
szymeniu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Z przykrością muszę Was poinformować, że mojego auta już nie ma… Wczoraj się spaliło przed domem, tak wiem że dziwnie to brzmi, ale do mnie też to jeszcze nie dotarło Co z niego zostało? pół tylniej tablicy rej. i nic poza tym doszczętny wrak. Jestem załamany, bo była to taka perła jakich w Polsce mało w idealnym stanie. Prawdopodobnie samozapał, po powrocie z Centrum poszedłem do domu a po 10min już stało w płomieniach i ogniu w garażu blaszanym obok domu, nic nie byłem w stanie zrobić gaśnicą, czekałem 3 min na straż i tyle. Czekam teraz na ustalenia biegłych i zobaczymy co z tego będzie Jakby ktoś miał jakiś pojazd typu A6 do sprzedania lub coś godnego do polecenia wrzucajcie tu. Dzięki, Miałeś jakiekolwiek ubezpieczenie ?
marek_xtr Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Raczej, że komplet przy mojej ilości km co robie,
Młody_drog Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 O kur.. To nieciekawie, coś w kablach grzebane przy zmianie na rs'a?
marek_xtr Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Nic, bo tam nie ma co grzebać w kablach, chyba że w wężach od sprysków...
Maniek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ooo q..wa, ale masakra:facepalm: wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy z ubezpieczalnia. Powodzenia:hi:
marek_xtr Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Wszystko poszło się wraz z całym wyposażeniem garażu, a najbardziej mi szkoda pewnego auta, miało przelatane 223tyś. a drugie tyle by jeszcze zrobiło, nawet już był pomysł na Swapa 5.0…. masakra;/ pomozcie znalesc cos dobrego teraz:whistling:
szymeniu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Raczej, że komplet przy mojej ilości km co robie, No to już chociaż trochę lżej będzie
akjam Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Nieszczęście wielkie! Współczuję! Tak jak mówisz szkoda pewnego wozu ale teraz już nic się nie zrobi. Czekać na ubezpieczalnie i szukać nowego samochodu! Powodzenia!
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Wszystko poszło się jebać wraz z całym wyposażeniem garażu, a najbardziej mi szkoda pewnego auta, miało przelatane 223tyś. a drugie tyle by jeszcze zrobiło, nawet już był pomysł na Swapa 5.0…. masakra;/ pomozcie znalesc cos dobrego teraz:whistling: będę miał Q7 na sprzedaż jak jesteś chętny.. chociaż to głupio proponować jak jesteś w takiej sytuacji współczuję, ładne auto było.
czaki22 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 szkoda samochodu , ciesz sie ze nikomu nic sie nie stało , ze np nie zablokowały się drzwi pod czas jazdy i nie siedziałeś w środku. szkoda naprawdę szkoda i współczuje
marek_xtr Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Tak właśnie z narzeczoną o tym mówimy, że dobrze iż nikomu się nic nie stało… Trochę boli mnie to iż przez ostatnie 2 miesiące tym autem prawie w ogóle nie jeździłem, bo używałem drugie;/ Trudno dziś jest nowy dzień trzeba żyć dalej i czekam na info od WARTY. Dzięki Panowie !!!
HeresR32 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 oo k. niezla wpadka ale pierwsze slysze zeby 3.0tdi mialo samozaplon cos niestety nie zagralo, tak czy innaczej zycze powodzenia z warta bo bedzie Ci potrzebne wiadomo ze tyle pieniedzy nie odzyskasz ile bys chcial
Rekomendowane odpowiedzi