Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bez kwalifikacji możesz jeździć we własnych potrzebach a nie ZAROBKOWO.... jeśli pracujesz w jakikolwiek sposób zarobkowo Kurs na przewóz rzeczy/osób jest wymagany jak prawo jazdy...

Ostatnio szef kupił Dafa Ginafa..... powiem tak... za 30 zł/h nie wsiąde na to gówno .... nie ma resorów z tyłu tylko jakieś debilne siłowniki .... majga przy kiprowaniu że aż noga chodzi :decayed::decayed::decayed:

jeździłem też ginafem brał tyle co wanna ale zwrotny że hoho :facepalm:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No ze tak w polandii jest to wiem, a nie zaglebial sie nikt w skandynawie? Bo tutaj jednak to troche inaczej wyglada...

Musisz miec kurs:wink: prawko z kodem 95

Opublikowano
bez kwalifikacji możesz jeździć we własnych potrzebach a nie ZAROBKOWO.... jeśli pracujesz w jakikolwiek sposób zarobkowo Kurs na przewóz rzeczy/osób jest wymagany jak prawo jazdy...

Ostatnio szef kupił Dafa Ginafa..... powiem tak... za 30 zł/h nie wsiąde na to gówno .... nie ma resorów z tyłu tylko jakieś debilne siłowniki .... majga przy kiprowaniu że aż noga chodzi :decayed::decayed::decayed:

jeździłem też ginafem brał tyle co wanna ale zwrotny że hoho :facepalm:

daj spokój ... to nie skręca.. to potrafi pas zmienić ino ... mam nadzieje, że go szybko sprzeda ...

Opublikowano

u mnie w pracy jest betonomieszarka Ginaf M 5250 czyli 5-cio ośka w tym cztery skrętne i ten wynalazek jest lepszy w prowadzeniu i skręcaniu jak inne czwórki ale motor 360ati przy tej wadze to :thumbdown: i jedna tylko awaria hydrauliki na dwa lata która jest niczego sobie :facepalm:

i przy okazji Pozdro dla koleszki tj.Rzeznia Obojan +Actros który często śmiga przy firmie gdzie pracuję.

Opublikowano

znajomy ma taką gruszke z wymiennym nadwoziem i jako drugą zabudowe ma kipper .... wymiana podobna do BDF'a

Opublikowano
u mnie w pracy jest betonomieszarka Ginaf M 5250 czyli 5-cio ośka w tym cztery skrętne i ten wynalazek jest lepszy w prowadzeniu i skręcaniu jak inne czwórki ale motor 360ati przy tej wadze to :thumbdown: i jedna tylko awaria hydrauliki na dwa lata która jest niczego sobie :facepalm:

i przy okazji Pozdro dla koleszki tj.Rzeznia Obojan +Actros który często śmiga przy firmie gdzie pracuję.

Jutro masz wolne??możemy wypić kawkę,bo też będę przejeżdżał :naughty:

Opublikowano

jutro zapitalam od 6.00 do ? bo się roboty na robiło na sobotę,ogólnie tymczasowo śmigam wokół komina tj. na mniejscu i jak będzie okazja to na Huzara (za Szydłowem od strony Mławy DK 544 )można wpaść na kawkę tym bardziej że 800 metrów dalej pracuję :decayed:

wolne planuję od 12 listopada bo mam zamiar troszkę dłubnąć a4-kę.

Opublikowano

Francja opitolona powiem szczerze że jestem pod wrażeniem wielkości parkingów,co do landowek to nawet na N było ciężko w miasteczkach:wink: a ronda na wprost trzeba było brać:decayed:

jak dla mnie lepsza droga była przez Mulhous

Opublikowano

mnie tam niektóre miasteczka na landach wyglądały jak by się przed chwila wycofały hitlerowskie wojska :grin:

Bardzo mało tam jeździłem,ale zdążyłem się upewnić,że Francja,to piękny to kraj :wink:

Opublikowano

piękny i górzysty :decayed:

ja w sumie to 2może3 raz byłem we Francji na rozładunku, kiedyś oglądałem ją tylko w przelocie do portu w drodze na wyspę

Opublikowano
No ze tak w polandii jest to wiem, a nie zaglebial sie nikt w skandynawie? Bo tutaj jednak to troche inaczej wyglada...

Nie jestem pewien jak jest na Skandynawii ale do niedawna kurs KW był to tylko wymysłem w PL.

W BE wprowadzili prawko z kodem 95 dopiero teraz,to znaczy że jak ktoś teraz robi prawko to musi zrobić kurs KW i wymienić prawko na nowe.(takie jak w PL) ....:wink:

My starzy kierowcy mamy jeszcze czas na kurs KW i wymiany prawka do 2016 r (obecnie mamy jeszcze książkowe)...:wink:

Opublikowano

Nie jestem pewien jak jest na Skandynawii ale do niedawna kurs KW był to tylko wymysłem w PL.

W BE wprowadzili prawko z kodem 95 dopiero teraz,to znaczy że jak ktoś teraz robi prawko to musi zrobić kurs KW i wymienić prawko na nowe.(takie jak w PL) ....:wink:

My starzy kierowcy mamy jeszcze czas na kurs KW i wymiany prawka do 2016 r (obecnie mamy jeszcze książkowe)...:wink:

W norwegii zaczalem jezdzic w tamtym roku to mus byl prawko z kodem 95 ;-) widocznie wzieli sie za to w europie:-D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Opublikowano

To nieprawda Tomek. KW od początku było dyrektywą UE, tyle, że Polacy jako jedni z pierwszych zaczęli ją wprowadzać w życie ;)

Opublikowano
Opublikowano

Z tym szpagatem to raczej FAKe :D ale za to reklama jak najbardziej trafna , szkoda że u nas w TV takich nie ma :facepalm:

Opublikowano

Arturze, jak się nie mylę to nie tylko nasz piękny kraj to wprowadził bo już od kilku lat ta dyrektywa UE działa w NL i UK ...:wink:

Opublikowano
Arturze, jak się nie mylę to nie tylko nasz piękny kraj to wprowadził bo już od kilku lat ta dyrektywa UE działa w NL i UK ...:wink:
Dlatego napisałem, że jako JEDNI Z PIERWSZYCH ;)

We Włoszech też już jest wprowadzony w życie. Sam teraz na wiosnę robiłem kurs odnawiający KW (czyli w Italii CQC)

Opublikowano

Man naczepa z Obojana widziana dzisiaj w Katowicach jak Misiaki ich trzepały :D:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Firma w której pracuje przystępuje do przetargu w dostarczaniu błota na przebudowę obwodnicy w Brukseli.

Ruch ma zostać rozdzielony na tranzyt i ruch lokalny.W zależności od miejsca autostrady mają być powiększone od 8 do 10 pasów będzie jak w USA ...:wink:

Opublikowano

Panowie jaki numer miałem wczoraj ze szwabem

zajeżdżam do wioski pod rozładunek z domkiem,staje na ulicy a tu niemiec wyskakuje do mnie że to nie parking i mam się z tąd braća jak nie to po policaji dzwoni(psułem mu widok z balkonu jak na fajkę wychodził:grin:),na to ja mu że może dzwonić i nic mi nie zrobią bo jest zezwolenie żeby wjechać i się nie ruszę.

A ten pomruczał pod nosem i poszedł,a o 1.30 pały wezwał:doh: ,quwa z najlepszego snu mnie wyrwali,a po obejrzeniu papierów przeprosili za najście i sobie pojechali a szwab fajkę jarał wk..wiony na balkonie:decayed:

zemsta była słodka godz6.02 odpaliłem auto i sobie rechotał 30 min zanim dźwig przyjechał:grin: