GILI Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Miałem wczoraj kontrolę itd i dostałem 50zł. za skrócenie 9tki pauzy.z programu wyszło mu,że robiłem 8.57,a na wydruku mam 9.04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Albo elektronika zawiodła albo czas pracy przeciagles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dokładnie,przyjrzałem się jeszcze na wydruku. Wymieniałem siłownik hamulca w przedniej osi i podjechałem na próbę przód/tył nie zarejestrowało jazdy tylko pracę 2minuty po 15tce pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 niezły Koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Gili w zeszłym tygodniu mieliśmy szkolenie i akurat był problem promu pauza promowa musi być 11h i można ją 2razy przerwać wjazd/wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Kumplowi brakło 10minut aby zamknąć sie w 24h z pauza.a miał prawie 16h zrobione Edytowane 3 Maja 2019 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na A5 przy lotnisku we Frankfurcie ruszył pantograf. Na A1 między Lubeka,a Hamburgim też szelki wiszą. Cuda u wroga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak905 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Tak moja szybka sesja z dziś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 https://40ton.net/najechanie-tyl-wyjazdowym-ruchu-a12-kabina-ciagnika-wbila-sie-poprzedzajacej-naczepy/ https://www.sn-online.de/Schaumburg/Rodenberg/Lauenau/Verkehrschaos-nach-toedlichem-Unfall-mit-vier-Lkw-bei-Lauenau Wyjazd i powrót. Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak905 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) 7 godzin temu, GILI napisał: https://40ton.net/najechanie-tyl-wyjazdowym-ruchu-a12-kabina-ciagnika-wbila-sie-poprzedzajacej-naczepy/ https://www.sn-online.de/Schaumburg/Rodenberg/Lauenau/Verkehrschaos-nach-toedlichem-Unfall-mit-vier-Lkw-bei-Lauenau Wyjazd i powrót. Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można.. Masakra. Podobny wypadek był kilka miesięcy temu przy węźle a2 z a7 k/hanoveru tyle że tam wjechał skanią w auto stojące na pasie awaryjnym. Niestety ale nierozwaga w tych przypadkach doprowadziła do ogromnej tragedii. Edytowane 30 Maja 2019 przez pawlak905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 W dniu 9.05.2019 o 10:15, GILI napisał: Na A5 przy lotnisku we Frankfurcie ruszył pantograf. Na A1 między Lubeka,a Hamburgim też szelki wiszą. Cuda u wroga.. Od jakiegoś czasu już zapowiadane to było. Nie wyobrażam sobie jednak ciągnika z teleskopem u góry aby podczas jazdy ładować aku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Panowie jak tam w kraju z robotą na zestaw. Czytam oglądam pytam i jak to w PL. Tylko słyszę nie wracaj, nie ma szans, będziesz jebał całe dnie na suchy chleb po opłatach. Myślałem że komuna już się skończyła, jestem już prawie 20 lat na obczyźnie a tu bez zmian. Bide jak ludzie klepali tak klepią ??? Edytowane 13 Czerwca 2019 przez wypsiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zależy jaka robota Cie interesuje i w jakim rejonie kraju. Na Śląsku nie ma źle, jak byś chciał być dziennie w domu i weekendy mieć wolne to 4,5 się zarobi. Jak jakieś nocki w kabinie to przeszło 5. Zależy jaka robota. Kilka lat wstecz od poniedziałku do piątku siedzieli w budzie i 3,5 dostawali także się coś tam poprawiło. Są jeszcze dorobkiewicze Janusze biznesu co mają stare premiumki, i sypia tekstami że czas pracy kiero musi być w pełni wykorzystany itp ale takich się kopie w duupe i idzie tam gdzie pewna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Bardziej mi chodzi o robotę z własnym ciagnikiem lub zestawem po kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 To ciężko Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Z Fordem będzie szło głatko, dobry leasing i ogień na tłoki ? https://40ton.net/ford-f-max-bedzie-mial-polsce-10-dealerow-oraz-20-serwisow-nowe-informacje-sprawie-premiery/ Edytowane 18 Czerwca 2019 przez wypsiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Widziałem to kiedyś w Czechach dosyć fajnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Na niemieckiej A2 trafia się czasem czerwony pod megą. U Czechów,też widziałem wiśniowy bez owiewek pod patelnia. Jeszcze niema ceny oficjalnej u nas,a czeska ok.75tyś.jurków.średnio Ciężarówka roku nie będzie chińskim chrupkiem jak nie będzie się psuć i mało palić to kto wie..podobno ma 2 webasta mokre i suche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 W dniu 30.05.2019 o 06:05, GILI napisał: Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można.. I u nas też to powinni wprowadzić, bo to co kierowcy tirow wyczyniaja na autostradach to jest dramat. Ostatnio jechalem do Wroclawia, to nawet potrafia 3 pasy zablokowac na wzniesieniu, nie wspomne o nie przestrzeganiu odcinkowych zakazow wyprzedzania dla ciezarowek. Raz jak musialem ostro hamowac. bo wlaczyl kierunek i od razu manewr, to mialem ochote dziada przyhamowac do 40km/h niech straci co nadrobil jadac 2km/h szybciej od drugiego, ale odpuscilem, bo szkoda nerwow i za pare km trafie na podobnego artyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Tak samo w ciężarowe trafisz idiote jak i w osobowce. Więc może i dla osobowych też zakaz wyprzedzania w całym kraju, jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi