talib1990 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wczoraj rano byłem na śląsku mietkiem,a volvem nie jeżdżę ponad rok. Zresztą branża też inna,bo chłodnie i do tego przyczepa. Byłeś Byłeś, na 86 w Sarnowie koło fotoradaru leciałeś na Siewierz, darłem sie ale jak zawsze telefon przy uchu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Napotkane we Francji A później w okolicach Lyonu:facepalm: szacun dla służb,udrożnili autostradę po godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 no tragedia Wypadek na autostradzie A2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos89 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panowie i Panie słyszał coś ktoś o firmie Scandinavian Express? Może ktoś z was tam pracował albo znajomi pracują akieś opinie? warto tam iść do pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Działalność i długo koczujesz w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To się nazywa parkowanie - wiocha.pl absurd 1121970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Panowie dzisiaj lecę na północ. Chcę jechać na Stryków i A1 na Gdańsk. Jak jest A1 płatna? Tylko ViaToll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A1 płatna od torunia do gd, dalej obwodnica gd via toll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czyli jak dobrze rozumiem to od Torunia viatoll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie od Torunia do końca autostrady płatna, a dalej obwodnica do Gdyni via toll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie od Torunia do końca autostrady płatna, a dalej obwodnica do Gdyni via toll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 na toruńskich bramkach do góry dzisiaj była spora kolejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 na toruńskich bramkach do góry dzisiaj była spora kolejka. Będę tam w nocy także nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos89 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mam takie pytanie do ludzi z pomorza i okolic znacie jakieś w miarę normalne firmy gdzie przyjmują kierowców bez doświadczenia? z góry dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Panowie jest tu ktoś kto jeździ na dużych po DE u niemieckiego pracodawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 jasne np. RS jeździ w Aldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja od jutra w nowej robocie , myślałem że nigdy się do tej firmy nie dostanę aż tu tel czy chce se pojeździć . Teraz muszę się nauczyć topografii 3M i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 no to gratulacje, tez mam papiery w jednej firmie złożone i czekam, może kiedyś zadzwonią, póki co kręcę swoje kółka dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Holy crap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi