RS Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 pewny jesteś bo znalazłem coś takiego z opisem zamkniętych odcinków i sam już nie wiem trafficban.com - Niemcy - ważne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak daleko chcesz A2 jechac? Bo co prawda cala nie jest zamknieta dla nas ale od Skrzyzowania A2/A30 do skrzyzowania A2/A42 A na berlinerringu tez cos jest zamkniete, a cos wolne ale nie jestem z tego madry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Max Hanover bo dalej z Katowic nie dojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 pewny jesteś bo znalazłem coś takiego z opisem zamkniętych odcinków i sam już nie wiem trafficban.com - Niemcy - ważne informacje Jak na mój gust dobrze znalazłeś a to co zakazane jeśli masz na trasie możesz objechać landówką. Ja już nie pamiętam konkretnie które odcinki w soboty były zamknięte dla ruchu ciężarowego (tym bardziej że jeździłem chłodnią i raczej w kierunku płn-płd) ale powyższa informacja wydaje się być wiarygodna, resztę dopytasz na cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Max Hanover bo dalej z Katowic nie dojade No to ten Berlin musisz dopytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Zdjęcia z trasy na nowe forum Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdzie się Gilon chowasz czerwonego Robura często widuje w okolicach 3m, a ciebie nich.. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Patrykbor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowa trasa Wroclaw okolice... Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 To zmienia postać rzeczy. Siedzę na szkoleniu okresowym normalnie nudy jak chu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos89 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 To co Patryk prawko wymieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No wypadałoby jestem ostatnią partią co jeszcze na starych zasadach śmiga. Naszczęście jeszcze jedno popołudnie i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos89 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No ja też musiałem to wszystko zrobić cała zabawa 800zł mnie wyniosła:) Więc znam ten ból:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja tylko pepsi wydałem resztę firma płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Oto takie ładunki i zestawy śmigają po Maroku,co do autostrad to mają się czym pochwalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Coś nisko siedzisz w tej betoniarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Gili nie byłem służbowo tylko turystycznie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Mój stary poczciwy hakowiec tak zaskoczył ze hoho. Zabieram kontener o klienta i całe szczęście ze pareset metrów od naszej bazy,wciąga go na siebie i mówię do gościa ze najebane, on do mnie ze z 15 będzie. Jak juz był na samochodzie to nawet na poduszkach się nie podniósł. Wyjeżdżam na wagę u siebie na firmie 41300.Tare miałem 14500 normalnie szok Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Patrykbor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak to jest na hakowcu ... Kontener wielki to go trzeba doj**ac do dachu... Ja mam teraz ekscesy bo na wywrotce wożę beton plynny jak do gruszki... Musieli mi dorobić dodatkowe zabezpieczenie bo klapa się otwarla i wydupcylem caly beton hehehe Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalkhttp://img.tapatalk.com/d/14/08/12/esema8ag Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez talib1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Zawsze podziwiałem gości od brudnej roboty,nawet ostatnio dostałem ofertę,żeby w naszej firmie przejść na sprzęt do wożenia żywca,ale się do tego nie nadaję Przywiozłem właśnie nowy ogonek do kompletu,bo poprzedni był Lamberet-a, Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi