topor Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 i niech mi ktos powie ze AVG nie jezdzi:D
BLIND Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 topor w tym roku też uderzasz do Rothenburga? :> Trzeba Mekta namówić, żeby swoją niunią jechał
topor Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 jaaacha:) 10-kwietnia;) do tej pory cos fajnego trza wyrezac zeby w tym roku nie bylo wstydu:d namawiaj namawiaj mekto...
mekto Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Zapomnijcie - w tamte rejony jeżdżę tylko jako pasażer. To już taka tradycja Prowadzić mogę co najwyżej na Bielany.
Cristoforo Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 mekto co lepiej zrobić kupic sprzęgło do AJM i nowe wysłac na wzmocnienie docisku i tarczy czy dac stare sprzegło i zrobi sie nowe tylko nie wiem czy docisk mozna regenerować
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Cristoforo - Radzik powie Ci tak: Najlepiej nowe i wysłać do wzmocnienia i to będzie pewniak. Jeśli zrobisz tak ze starym to musisz komplet wysłać i czekać na decyzję czy da się z tego coś jeszcze zrobić bo nikt na odległość Ci informacji nie udzieli. Największy minus tego wszystkiego - auto unieruchomione na kilkanaście dni.[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 18:09_________________________________________________I powiedziało turbo do widzenia dziś ok. 20:00. Tak jak zastanawiałem się czy zakładać BRD tak teraz nie bardzo mam inne wyjście. :grrr:
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Cristoforo - Radzik powie Ci tak: Najlepiej nowe i wysłać do wzmocnienia i to będzie pewniak. Jeśli zrobisz tak ze starym to musisz komplet wysłać i czekać na decyzję czy da się z tego coś jeszcze zrobić bo nikt na odległość Ci informacji nie udzieli. Największy minus tego wszystkiego - auto unieruchomione na kilkanaście dni.[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 18:09_________________________________________________I powiedziało turbo do widzenia dziś ok. 20:00. Tak jak zastanawiałem się czy zakładać BRD tak teraz nie bardzo mam inne wyjście. :grrr: a co suszarke szlak trafił
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Wirnik latał po obudowie jak stara ku...a po burdelu i zasłona dymna za autem.
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Wirnik latał po obudowie jak stara ku...a po burdelu i zasłona dymna za autem. Miałem tak samo z pierwszą hybrydą ta póki co działa, ale coraz bardziej sie zastanawiam czy nie kupić normalnej :gwizdanie:
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Problem będzie jak nie znajdę w miarę szybko BRD. Pomysł na GT22 jeszcze jest ale LAG-a się boję dużego.
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Problem będzie jak nie znajdę w miarę szybko BRD. Pomysł na GT22 jeszcze jest ale LAG-a się boję dużego. bierz BRD ile zrobiłes na tej hybrydzie kilometrów
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Na hybrydzie ok. 30 tys. Trochę mało ale liczyłem się z tym bo różne opinie były na ich temat. Napisz lepiej czy u Ciebie coś się zmieniło po założeniu ori przepływki??
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Na hybrydzie ok. 30 tys. Trochę mało ale liczyłem się z tym bo różne opinie były na ich temat. Napisz lepiej czy u Ciebie coś się zmieniło po założeniu ori przepływki?? u mnie to cyrk jest występuje przeładowanie jakieś tam, ale autko jeżdzi jak wsciekłe, żadnych notlaufów musze witka odwiedzic bo juz niewiem moze to wina nie wystrojenia softu jest, bo program był pod stare graty robiony a u mnie w terenie to juz mechaniory niewiedzą co do nich mówie o tych tjuningach
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 A co masz na handel??? Bo akurat mam wyjątkowo awaryjną sytuację więc???
Cristoforo Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nie mam na sprzedaz tak pytam bo towar w cenie bardzo dzisiaj pytałem kolege w sprawie BRD to powiedział mi bdb sztuka nie zajechana to skarb miał jedna na sprzedaz ale poszła szybko w poniedziałek ma sie odezwać ale nic nie obiecuje
mekto Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Daj znać bo nie ma na czym jeździć na chwilę obecną ;(
Cristoforo Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja tez kupiłem BRD w stanie bdb ale zobaczymy jak to pojdzie nie wiedziałem ze hybrydy sa takie delikatne dlaczego??
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja tez kupiłem BRD w stanie bdb ale zobaczymy jak to pojdzie nie wiedziałem ze hybrydy sa takie delikatne dlaczego?? bo są modyfikowane względem seryjnych, i róznie z nimi bywa, ale zaczynam sie obawiać o swoją
mekto Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Na dzień dzisiejszy założyliśmy: - wtryski 230; - pompa 11; - turbo BRD; - kolektor AWX; Wynik po pierwszym hamowaniu wyszedł 196KM ale krzywa nie przebiegała tak jak chciałem więc zdjęliśmy trochę i teraz jeździ się o wiele lepiej. Mam tydzień na testy i sprawdzenie czy takie zestawienie mi pasuje bo będzie zakładany mapsensor do 2BAR i podstroimy go jeszcze. Bardziej liczę, że da się ruszyć trochę z dołu niż na moc (i tak trakcji brak).
Rekomendowane odpowiedzi