Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Moja niunia (S4) -186 KM i 374Nm. SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i niech mi ktos powie ze AVG nie jezdzi:D

Opublikowano

topor w tym roku też uderzasz do Rothenburga? :> Trzeba Mekta namówić, żeby swoją niunią jechał :)

Opublikowano

jaaacha:) 10-kwietnia;) do tej pory cos fajnego trza wyrezac zeby w tym roku nie bylo wstydu:d

namawiaj namawiaj mekto...

Opublikowano

Zapomnijcie - w tamte rejony jeżdżę tylko jako pasażer. To już taka tradycja :naughty:

Prowadzić mogę co najwyżej na Bielany.

Opublikowano

mekto co lepiej zrobić

kupic sprzęgło do AJM i nowe wysłac na wzmocnienie docisku i tarczy

czy dac stare sprzegło i zrobi sie nowe :mysli:

tylko nie wiem czy docisk mozna regenerować

Opublikowano

Cristoforo - Radzik powie Ci tak: Najlepiej nowe i wysłać do wzmocnienia i to będzie pewniak.

Jeśli zrobisz tak ze starym to musisz komplet wysłać i czekać na decyzję czy da się z tego coś jeszcze zrobić bo nikt na odległość Ci informacji nie udzieli.

Największy minus tego wszystkiego - auto unieruchomione na kilkanaście dni.[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 18:09_________________________________________________I powiedziało turbo do widzenia dziś ok. 20:00. Tak jak zastanawiałem się czy zakładać BRD tak teraz nie bardzo mam inne wyjście. :grrr:

Opublikowano

Cristoforo - Radzik powie Ci tak: Najlepiej nowe i wysłać do wzmocnienia i to będzie pewniak.

Jeśli zrobisz tak ze starym to musisz komplet wysłać i czekać na decyzję czy da się z tego coś jeszcze zrobić bo nikt na odległość Ci informacji nie udzieli.

Największy minus tego wszystkiego - auto unieruchomione na kilkanaście dni.[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 18:09_________________________________________________I powiedziało turbo do widzenia dziś ok. 20:00. Tak jak zastanawiałem się czy zakładać BRD tak teraz nie bardzo mam inne wyjście. :grrr:

a co suszarke szlak trafił :mysli:

Opublikowano

Wirnik latał po obudowie jak stara ku...a po burdelu i zasłona dymna za autem.

Miałem tak samo z pierwszą hybrydą :thumbdown: ta póki co działa, ale coraz bardziej sie zastanawiam czy nie kupić normalnej :gwizdanie:

Opublikowano

Problem będzie jak nie znajdę w miarę szybko BRD. Pomysł na GT22 jeszcze jest ale LAG-a się boję dużego.

Opublikowano

Problem będzie jak nie znajdę w miarę szybko BRD. Pomysł na GT22 jeszcze jest ale LAG-a się boję dużego.

bierz BRD :good: ile zrobiłes na tej hybrydzie kilometrów :mysli:

Opublikowano

Na hybrydzie ok. 30 tys. Trochę mało ale liczyłem się z tym bo różne opinie były na ich temat.

Napisz lepiej czy u Ciebie coś się zmieniło po założeniu ori przepływki??

Opublikowano

Na hybrydzie ok. 30 tys. Trochę mało ale liczyłem się z tym bo różne opinie były na ich temat.

Napisz lepiej czy u Ciebie coś się zmieniło po założeniu ori przepływki??

u mnie to cyrk jest :thumbdown: występuje przeładowanie jakieś tam, ale autko jeżdzi jak wsciekłe, żadnych notlaufów :mysli: musze witka odwiedzic bo juz niewiem moze to wina nie wystrojenia softu jest, bo program był pod stare graty robiony :mysli: a u mnie w terenie to juz mechaniory niewiedzą co do nich mówie o tych tjuningach :polew:

Opublikowano

nie mam na sprzedaz

tak pytam bo towar w cenie bardzo

dzisiaj pytałem kolege w sprawie BRD to powiedział mi bdb sztuka nie zajechana to skarb

miał jedna na sprzedaz ale poszła szybko

w poniedziałek ma sie odezwać ale nic nie obiecuje

Opublikowano

ja tez kupiłem BRD w stanie bdb ale zobaczymy jak to pojdzie

nie wiedziałem ze hybrydy sa takie delikatne

dlaczego??

Opublikowano

ja tez kupiłem BRD w stanie bdb ale zobaczymy jak to pojdzie

nie wiedziałem ze hybrydy sa takie delikatne

dlaczego??

bo są modyfikowane względem seryjnych, i róznie z nimi bywa, ale zaczynam sie obawiać o swoją :mysli:

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy założyliśmy:

- wtryski 230;

- pompa 11;

- turbo BRD;

- kolektor AWX;

Wynik po pierwszym hamowaniu wyszedł 196KM ale krzywa nie przebiegała tak jak chciałem więc zdjęliśmy trochę i teraz jeździ się o wiele lepiej. Mam tydzień na testy i sprawdzenie czy takie zestawienie mi pasuje bo będzie zakładany mapsensor do 2BAR i podstroimy go jeszcze. Bardziej liczę, że da się ruszyć trochę z dołu niż na moc (i tak trakcji brak).

5184b7262346d48bmed.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...