Cristoforo Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 musisz założyć mapa od AWX i rozwiercić otwór albo założyć rure od AWX alo to już mega koszta wiaza sie z tym zabiegiem wiem bo sam to robie
Michał Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Krzysztofie u siebie chce go zamontować w ori rurę (a nie chcę jej za bardzo osłabiać) i dlatego jestem ciekaw jak to zrobi Mekto
mekto Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Prawdopodobnie zostanie wklejony w miejsce starego.
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 też jestem ciekaw jak to rozwiązać bo dzisiaj odebrałem taki właśnie map jak Michaś wkleił czyli z AWX'a a niestety ten oring co wchodzi w rurę ma mniejszą średnicę niż ori w AFN/AVG... zastanawiam się teraz jak to tam zrobić żeby było szczelnie?? przy okazji założyłem też przepływkę z AWX'a i powiem że mam wrażenie że równiej ciągnie
mekto Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Dziś trochę posiedziałem przy aucie i przygotowałem go do sezonu letniego. Musiałem wreszcie posprzątać w środku bo długa zima pozostawiła swoje ślady w środku.
johnybravo Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wszystko z gustem i taa moc jedynie fele nie mój wzór , jaką ty glebę masz u siebie -60 ? bo sie nie doczytałem
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dziś trochę posiedziałem przy aucie i przygotowałem go do sezonu letniego. Musiałem wreszcie posprzątać w środku bo długa zima pozostawiła swoje ślady w środku. smaczniutka sztuka :good:
Iverson Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 pięknie , zmieniłbym tylko fele na coś innego , super robota
mekto Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Zawias to gwint więc nie wiem ile to poszło w dół. Fela - jak dla mnie idealna i do tego lekka i mocna.
zoorek911 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No to teraz się módl żeby nie posypali solą ulic, bo takie szprychy to ciężko doczyścić ;(
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No to teraz się módl żeby nie posypali solą ulic, bo takie szprychy to ciężko doczyścić ;( dobra chemia +autosol i beda sie blyszczec jak psu jajca
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Zawias to gwint więc nie wiem ile to poszło w dół. jakieś -65 w tej chwili
maja-m Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Fele pierwsza klasa, szkoda że jeszcze nie widziałem twojej niunki na żywo bo to chyba przychodnia na Kosmonautów bynajmniej tak mi się zdaje a jestem tam co 2 dzień. Btw ładnie tak stawać na miejscu dla inwalidów?
mekto Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Maja przez pierwsze pół roku jeszcze nie stawiałem ale później jak się okazało, że dzień w dzień nie mam miejsca parkingowego bo pacjenci do przychodni parkują na miejscach pod blokiem i niejednokrotnie walą drzwiami w auta obok to mi przeszło i teraz mam to gdzieś. Jak przychodnia ma w du..e gdzie parkują pacjenci to ja mam to też w głębokim poważaniu. A najczęściej jest tak, że wyjeżdżam do pracy przed otwarciem przychodni a wracam jak jest już mało ludzi. Właściwie to przypomniała mi się historia związana z kolejką do tej przychodni - jak wyjeżdżam do pracy to już się ustawia kolejka do kolejki i stoją na drodze. Ostatnio jechałem do pracy i i podjeżdżam chcąc przejechać a ludzi nic, stoją i nie mają zamiaru się ruszyć więc podjeżdżam bliżej - zero reakcji, jakby mnie nie było. Musiałem zatrąbić żeby mi z drogi zeszli bo inaczej to kolejka jest święta i każdy się boi, że mu się ktoś wje..ie. (Polska )
johnybravo Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jeszcze jedno jestem ciekaw konfrontacji Twjej furki np z b5 2.8 albo bemką 328 :gwizdanie: ścigałes się już może z tymi autami ?
Piotrek98igo Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jeszcze jedno jestem ciekaw konfrontacji Twjej furki np z b5 2.8 albo bemką 328 :gwizdanie: ścigałes się już może z tymi autami ? wciaga na miekko
mekto Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 Tak naprawdę to nie wiem bo zawsze mi szkoda katować fury. To, że jest porobiona nie znaczy, że upalam ją przy każdej okazji. Ja lubię mieć zapas mocy na trasie przykładowo. Jak będzie okazja to może stanę ale to turbo musi z dołu wstawać lepiej.[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 16:19_________________________________________________Poskładany wydech - profi robota:
slepy Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 no robota profi, co to za wydeszki tam masz
Rekomendowane odpowiedzi