ulti Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam! Uf.... w końcu W końcu ponieważ sporo czasu tu jestem a nigdy nie czułem, że moje autko jest już gotowe na fotki. Z góru dziękuję za wszelkie opinie. Z pozytywnych bedę się cieszył i będą moja motywacją a negatywne przyjme godnie na klate i postaram sie naprawić lub wytłumaczyc Wyposażenie dość bogate, klimatronik, ABS, 4 poduszki, podgrzewane fotele, WEBASTO załozone w dniu zakupu przez pierwszego właściciela dzieki czemu jest połączone z klimatronikiem, tempomat, podgrzewane lusterka, bardzo wygodne fotele, podgrzewane spryskiwacze, przeciwmgilne ,podgrzewana kierownica, piąte alu, 4 el. szyby, co tam jeszcze bo juz nie pamietam , Modyfikacje jakie zrobiłem są znikomo małe, w sumie kupiłem go w podstawowym wyglądzie, nie różnił sie od seryjnego:) Zmiany są bardzo subtelne ale powiem wam ciekawą rzecz, nie znający modeli typu b5 b6 b7 itd. nie dawali temu autu wiecej niz 3 lata co było dla mnie wielkim a zarazem bardzo milym zaskoczeniem A kazda dziewczyna zapytana o wiek tego samochodu twerdziła, że jest nowy! wow! Oki zejdzmy na ziemię Nastepne zmiany to soczewki, ale odkladam to juz rok czasu :/ Myslalem o chipie, ale do Warszawy mam niezly kawalek a nie chce dac byle komu... Oki wiecej nie komentuje, poczekam na Wasze wrażenia i bede pisał na bierząco. Pozdrawiam wszystkich, dla których audi jest czyms więcej niż tylko samochodem P.S. zdjęcia środka jeszcze wkleje...
TTom3k Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ekhm ladny avancik ale zastanawia mnie co ty masz na tych tylnich lampach ? Dziwnie to wyglada..
ulti Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 Wiem wiem , wielu bedzie pytac, ale nie bede pisal szczeolow, to moj pomysł, ktory jak widze na zdjeciach faktycznie dziwnie wyglada w realu o wiele lepiej to wyglada. Zrobie w innym swietle fotki to zobaczycie
sokolnh Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 fajne miejsce na zdjecia, tylko przydało by sie troche lepsze kadrowanie a autko fajne ale przydała by sie ciut wieksza felga :th:
ulti Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 No faktmiejsce lepsze od moich umiejetności, interesuję sie fotografią ale robienie zdjeć samochodu w ogóle mi nie wychodzi :/
czaki22 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 pokombinuj z glebia ostrości bedzie lepiej zciagnij to cos z tych lamp z tyłu no i te chromy śmietnik !
ulti Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 A które chromy? wkolo szyb? czy pod grilem?
DAWIDBORI Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 łAdny ale ten chrom i lapmy noi wysoki :]
ulti Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tez mi sie wysoki wydaje po zmianie felg z 15 na 16, wyglada jak allroad ale nie chce obnizac b o i tak juz wystarczajaco twardo sie zrobilo :/ a dla mnie komfort to podstawa po to tak ikupilem
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 chrom spod grilla na śmietnik , lampy na soczewki i jest gitara. Poza tym bardzo ładne auto (chociaz szkoda ze avant :>)
ulti Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Podejzewałem, że będą sprzeciwy co do tego chromu pod grilem i te tylne lampy, ale powiem Wam, że ludzom się to podoba i nie mieli pojęcia, że zostalo to dołozone. My znawcy odrazu wiemy co jest inaczej bo znamy nasze furki na wylot. Widać utarła się tu moda podstawowej wersji bez żadnych zmian. Ja chciałem delikatnie odejsć od serii aby być choć troszke oryginalny. Osobiście mi się podoba tak jak teraz wyglada. Wstepnie robiłem to z pewnym oporem bo bałem sie krytyki ze strony innych, ale powiem Wam, że opinie i komentarze ludzi ogladajacych autko były na tyle miłe, że postanowiłem to wszystko zostawic Ty msc97 tez robiles swoje zmiany z mysla aby sie troche odroznic od serii. jakby tak wszyscy tylko wstawili wieksze fele, soczewki i gleba to by bylo zbyt nudno
loco87 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 no niektorym bmw 316 z naklejka m3 power tez sie podoba.....
ulti Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 No ja akurat jestem przeciwnikiem wszelkich oznaczen, jak widac oprocz znaczka audi nic nie ma, nawet z glila oderwalem s4 bo to wiocha straszna by była. S4 i rury do dołu
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ty msc97 tez robiles swoje zmiany z mysla aby sie troche odroznic od serii. jakby tak wszyscy tylko wstawili wieksze fele, soczewki i gleba to by bylo zbyt nudno spoko :th: Własnie dlatego nie mam gleby i wiekszych fel tylko 16". poprostu nie lubie chromu ale jesli tobie sie podoba to ok. :th:
Rysiek_84 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Bardzo ładne tylko szkoda ze Avant . Ale jak dla wiekszej rodzinki to czemu nie
hutch1 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak dla mnie to autko jest spoko tylko to coś na lampach tylnych dziwnie wygląda, bynajmniej na zdjęciach. Może jakieś foty wnętrza?
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Piękny zamek :th: i ta Pani :th: prawie jak zdjęcia ze ślubu ładny avancik,ładny gril, widziałem już takie lampy , zdecydowanie większe koła :th: Gratuluję :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi