Czesiu... Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 No gril dobra sprawa. Co do Twojej PW to przemyśle, tylko że tak na te -40 to wydaje mi sie ze i tak wysoko siedzi. ja mam spinki na -80 ale jak będę miał już gwint to je chętnie odsprzedam
Michaloo24 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 nie nie ja -80 nie chce. to bym musiał miec wydaje mi sie konkret taczke zeby tym jezdzic. tak do -40, a co do tego co pisałem do klechy to jego audi jakos tak wysoko stalo jak bylo na -40.
GOLI Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Bo miał małe kółko,chyba 15" przy 17" -40 wygląda całkiem sensownie jak na wałbrzyski poligon
Klecha86 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie nie ja -80 nie chce. to bym musiał miec wydaje mi sie konkret taczke zeby tym jezdzic. tak do -40, a co do tego co pisałem do klechy to jego audi jakos tak wysoko stalo jak bylo na -40. dla mnie tez ten tył za wysoko stal jak na -40 ale takie kupilem i tak mowil sprzedajacy dla porownania na 1be wydaje mi sie ze bylo bardzo podobnie
beemek88 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Goli wejdź w zasięg bo dodzwonić się nie mogę :>
devon00 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 panowie potrzebuje pomocy elektryka lub czlowieka ktory zamontowal by mi ori wyswietlacz temp w aucie...mam wyswietlacz 8 pin plus wtyczke oraz czujnik temp sam tego nie ogarne bo z elektryka jestem zielony zaplace za pomoc przy montazu ewentualnie odwdziecze sie dobrym trunkiem % dojazd do wlabrzycha to nie problem 30 min i jestem na miejscu
GOLI Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Halo,jest tu kto czy wszyscy zamarzli?
beemek88 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 heheh nie jest tak zimno:) tu we wroku było w nocy -5 :>
GOLI Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 A u mnie jedyne -16 :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 13:39_________________________________________________ panowie potrzebuje pomocy elektryka lub czlowieka ktory zamontowal by mi ori wyswietlacz temp w aucie...mam wyswietlacz 8 pin plus wtyczke oraz czujnik temp sam tego nie ogarne bo z elektryka jestem zielony zaplace za pomoc przy montazu ewentualnie odwdziecze sie dobrym trunkiem % dojazd do wlabrzycha to nie problem 30 min i jestem na miejscu Kolego,dziś dostałem cały licznik z wyświetlaczem,gratis i chyba wieczorem zaczne montaż. Jak mi to ruszy to dam ci znać i wtedy się umówimy na któryś piękny weekend i na spokojnie zamontuje się u ciebie[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 13:43_________________________________________________Temat ogarnięty,na wyświetlaczu pojawiło się *-3,5 Jednak przy wydatnej pomocy działu"warsztat-zrób to sam" jest to dziecinnie łatwe
GOLI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie robiłem fotek z montażu bo jakoś mi do głowy nie przyszło.z resztą po co powielać,w dziale warsztat jest tam tego sporo.Mogę wrzucić efekt końcowy,tylko trzeba iść do garazu [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 11:15_________________________________________________
devon00 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Goli wpinales sie pod klimatronik czy dawales drugi czujnik temp?
GOLI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Poszło pod klimatronik,różnica 0,5 stopnia więc nie widzę powodu ładować drugi czujnik. Wszystkie zasilania poszły z radia,4 kabelki i po bólu
wagabunda Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Koledzy muszę w skodzie silnik alh wyczyścić turbo, ma ktoś kogoś zaufanego co zrobi i skóry nie zedrze?? w okolicach świdnicy, a może któryś z Was się podejmie za "odpowiednią" opłatą??
marcin78 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Koledzy muszę w skodzie silnik alh wyczyścić turbo, ma ktoś kogoś zaufanego co zrobi i skóry nie zedrze?? w okolicach świdnicy, a może któryś z Was się podejmie za "odpowiednią" opłatą?? Robiłem ( nie sam) koszt 450zł w w-ch .
beemek88 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Goli się tym zajmie w lepszej cenie :> pewnie niebawem się tu odezwie jak wróci z pracy :>
Rekomendowane odpowiedzi