kris_91 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Siemka. Gdzie w okolicach Kedzierzyna można przyciemnic szybki w naszych A4?
waldekpsk Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 PRZYCIEMNIANIE SZYB SAMOCHODOWYCH Z ATESTEM / ogłoszenia Kędzierzyn-Koźle - Motoryzacja / Usługi Kędzierzyn-Koźle anonse - KedzierzynCity.pl
Mati_23 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 gości robi super, byłem u niego w Raciborzu obecnie wiem że nie ma miejsca do przyciemniania ale zadzwoń może ci zrobi
czarny Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Sprawdz w pitstopie w klodnicy ;-) Wysłane z mojego LT26i
Mati_23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 w kłodnicy i koźlu robią wiem ale nie sprawdzałem
seba.jedesign Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Matuszewski w Sławięcicach robi i to nieźle, sam u niego przyciemniałem-jestem zadowolony.
weglik28 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W Koźlu po prawj stronie przed stara stacją pkp ,wymieniaja szyby,przyciemniaja,naprawiaja peknięcia,ceny ok mozna sie dogadac,wymienialem szybe w cupecie i zrobiona jest dobrze
Raf_kk Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Matuszewski z tego co słyszałem jest dobry, ale też się ceni...negocjować raczej nie da rady
Gaszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam, sam jestem zainteresowany. W klodnicy gosciu robi tylko ciemna folia, za tylna szybe 150 pln. w Kozlu osobiscie pytalem wczoraj, gosciu sie w to nie bawi, wyslal mnie ich siedziby do Opola. Tam cennik podobny i wiecej maja folii do wyboru.
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam, sam jestem zainteresowany. W klodnicy gosciu robi tylko ciemna folia, za tylna szybe 150 pln. w Kozlu osobiscie pytalem wczoraj, gosciu sie w to nie bawi, wyslal mnie ich siedziby do Opola. Tam cennik podobny i wiecej maja folii do wyboru. ciemna tz jaka ile procent ???
Gaszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 O kurcze, nie pytalem. Musialbys zadzwonic do niego i zapytac. Jak cos to nr jest w necie lub moge podac.
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a ten w kłodnicy to tam gdzie jedzie się w prawo i jest tam też mechanik ???
Gaszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 tak, w placu. on po lewej a na prosto mechanik.
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 robiłem tam wymianę przedniej szyby i jestem bardzo zadowolony wiec może podjade ile za całe auto ściema
Raf_kk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A jak jest z ogarnięciem tego samemu? Duża filozofia czy do zrobienia? Bo tapicerke każdy umie chyba rozebrać więc zostaje rozpracować technikę montażu:naughty:
Gaszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No niby tak. A szyby trzeba wyciagac do montazu? Z drzwiami bez problemu ale boczne, tylna, wyciac i wklejac? czy da rade tak.
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 na pewno da radę bez wycinania ale nie uzyskasz takiego efektu boki ci odejdą po czasie jak robić to porządnie
Gaszka Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Zalatwilem u mnie sprawe szyby. Bylem u Matuszewskiego w Slawiecicach. Z tych ludzi (firm) co obdzwonilem to najtaniej i najblizej chyba i normalna folia a nie taka co zalatuje na fioletowo pod swiatlo i do tego w godzinke czy poltora bylo gotowe.
seba.jedesign Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jarek robi naprawdę dobrze , 3 lata temu byłem z moją B7 W Rybniku na przyciemnianie szyb bo dostałem namiar od znajomego że gość robi dobrą robotę, wiecie co mi ku..as zrobił - uszczelki na drzwiach mi pociął ,po prostu przeciął w pół jak chciał zdejmować ramę z szybą.Zorientowałem się dopiero po przyjeździe do domu. wykonałem do gościa telefon trochę innego tonu, kazał przyjechać i założył mi nówki oryginalne uszczelki.Tyle dobrze się zachował i przeprosił.
Mati_23 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zalatwilem u mnie sprawe szyby. Bylem u Matuszewskiego w Slawiecicach. Z tych ludzi (firm) co obdzwonilem to najtaniej i najblizej chyba i normalna folia a nie taka co zalatuje na fioletowo pod swiatlo i do tego w godzinke czy poltora bylo gotowe. A ile zaplaciles ? I ktore przyciemniales?
Rekomendowane odpowiedzi