marcin248 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam chcę przedstawić wam moje Audi A4 1.9 tdi 110 km AFN manual która kupiłem jakieś 3 lata temu sprowadzoną z niemiec i jakoś dopiero teraz postanowiłem ją pokazać . Auto seria, polift, sedan. Data produkcji 1999-06-18 nadwozie Q5/Q5 LZ5L Ming Blue Pearl Effect/Ming Blue Pearl Effect , wewnątrz BL ecrue/royalblau/maritim-maritim/ecrue Wyposarzenie: - felgi ori 16 - zawieszenie 1BE - ABS - xenon + spryski + samopoziom - radio 2din symphony 1 - klimatronik - el szyby przód - el lusterka podgrzewane - podgrzewane dysze spryskiwaczy szyb + zamki - pełny fis - 4 poduszki + kurtyny - podgrzewane skórzane fotele (ecru) + pompowana el część lędzwiowa - kierownica od eski - podświetlane nawiewy - dzielona tylna kanapa - dwa podłokietniki - jakaś dziwna stara nawigacja z pilotem (usunięta) Mody: - podświetlenie led w środku + pozycje przód + tablica tył + bagażnik (zimna biel) - ringi na zegary - wycięcie kata - zaślepiony EGR - końcwka wydechu - ramka grila w czarny mat - CB w półce po lewej str kierownicy - wizyta w MR Motors przed 115km 263Nm po 142km i 323Nm Plany:( jak fundusze i czas pozwoli) - turbo AWX - ftryski 216 - FMIC - korekta programu - może felga 18 + gwint - wskaznik doładowania - może kierunki przód USA ( opcjonalnie włączane/wyłączane) - oklejenie lub pomalowanie drewnianych dekorów pod kolor skóry jasne ecru Zapraszam do komentowania i oceny niżej kilka fotek i moja była
kamilus Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 piekny srodeczek ;d powodzenia w modach
marcin248 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 ten niebieski kolor w środku mnie drażni ale może jak dekory zrobię pod kolor foteli to się jakoś przekonam
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 ładne autko, fajnie się prezentuje też nigdy mi się nie podobało granatowe wnętrze, ale jak kupiłem w201 w granatową tapicerką to już mi się zaczęło podobać tylko te dekory
marcin248 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dekory albo okleje albo pomaluje pod kolor foteli i uchwytów wew drzwi, tylko niech się cieplej zrobi bo przy demontażu trzeba czasu a wszystko namarznięte a szkoda połamać
majuDJ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ładna seria 115Km napisz mi jaki koszt programu w MR Motor, może być na PW. Dobry wypas
marcin248 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ładna seria 115Km napisz mi jaki koszt programu w MR Motor, może być na PW. Dobry wypas Grupowa chipowanie z forum golfa, żadna tajemnica 900zł
slavko87 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Podoba mi sie furacz, brakuje kola i gleby
Raf_kk Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fajne fotele...plany też w dobrym kierunku...czekamy na więcej:wink:
tobi665 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 taki pytanko mam piszesz że lift a zagary masz całe czrwone?? czy mozę jak jest fis to tylko takie sa zegary??
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 taki pytanko mampiszesz że lift a zagary masz całe czrwone?? czy mozę jak jest fis to tylko takie sa zegary?? w 99 miałes stare(zegarek analog) i nowe(zegarek cyfrowy) liczniki w poliftach i po tym rozróżniasz podświetlenie
tobi665 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 aha, myśałem ze jak lift to już ładne ma podświetlenie hehe.
Hans47 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 za***isty środek nic nie zmieniaj. Super całość mi się bardzo podoba gratuluję. Acha nie psuj dekorow i zarzuc 4 szyby elektryczne będziesz miał full.
marcin248 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Koledzy co byście mi radzili bo mam przygotowane zdjęte wszystkie dekory drewno podobne i uchwyty zamykania drzwi w środku, w planach było oklejenie i tak zrobiłem kupiłem folie oracal 951 papirus dobierałem pod kolor klamek ale odcień jednak mi nie leży mimo to część okleiłem ale jednak to nie jest to i postanowiłem pomalować i nie mogę się zdecydować co na jaki kolor na obecną chwilę dekory na drzwiach,przód,półka przy drążku biegów na ecru czyli taki jaki był oryginalnie ale nie wiem bo był taki pół mat a może będzie połysk , drewno przy awaryjnych i na popielniczce na czarno po kolor plastiku radia ale też nie mogę się zdecydować mat czy połysk , już nawet myślałem że uchwyty drzwi dać na czarno jak i to przy radiu i tak się jezdzi puki się nie zdecyduje , granatowy kolor odpada bo i tak już go jest za dużo puki co dekor przy popielniczce i awaryjnych też oklejony ale po kilku dniach jazdy uznałem ze za dużo jest tego jasnego i traci to smak niżej kilka fotek tymczasowo podglądowych a i pytanie przed malowaniem wszystkiego wiadomo że matowanie ale czy na uchwytach drzwi całkiem zetrzeć ta warstwę koloru czy gruntowne matowanie wystarczy ?
SHITERS Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 drewno bylo ladne, granatowe + drewno + jasne skory to chyba najlepsz opcja dla oka
Prezes:D Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ładna A4 Powodzenia w modach Szerokości
Rekomendowane odpowiedzi