waldekpsk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 nie umiem uporać się z odkręceniem poduszki powietrznej, a mianowicie śruby są obrobione... jak poradzić sobie z odkręceniem jej, rozwiercić ? ;/
klysek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 jak nie da sie rekom to moze sprobuj wkretarka wez (nie pamietam czy tam jest torx czy imbus) odpowiednia koncowke na przeluzke i jazda powinno dac rade
karol24 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja tam odkręcałem torxem, powinno iść bez problemu, dociśnij poduszkę może coś pomoże
wesz82 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 nie umiem uporać się z odkręceniem poduszki powietrznej, a mianowicie śruby są obrobione... jak poradzić sobie z odkręceniem jej, rozwiercić ? ;/ Musisz albo nabić większy imbus albo trox ewentualnie dać jakiegoś kleju,ktoś zerwał gniazdo na imbus więc będzie męka:facepalm:
Pretor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jak masz uszkodzoną główkę śruby spróbuj dopasować i wbić delikatnie jakiegoś splina, może się uda odkręcić.
novwy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja u siebie też miałem problem z jedną śruba, jakiś geniusz coś kombinował i ją załatwił, próbowałem innych rozmiarów imbusów wbijałem krzyżaki aż na końcu rozwierciłem krótko i po problemie, potem łatwo się gwint wykręcił, szkoda nerwów i czasu na kombinacje rozwiercaj
Rekomendowane odpowiedzi