michal-oracz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam mam problem z ogrzewaniem wnetrza a dokladnie ze smrodem palacego plastiku gdy na klimatroniku wybiore obcje srodkowa gdy mam tylko nogi lub nogi i szybe tego zapachu nie ma moze ktos bedzie wiedzial w czym rzecz.
michal-oracz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 no nie kolego nie sa chinskie ale problem z palonym plastikiem zostaje
michal-oracz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 no właśnie nie, klima odgrzybiona a smród topionego plastiku został
skrab Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 To jest jedno rozwiązanie, zwarcie w instalacji musisz szukać ..
scuzz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Może któryś z silniczków sterujący klapami od środkowego nawiewu jakieś zwarcie powoduje? Wszystkie nawiewy działają? Zapnij Vaga zrób test klap.
sokal Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 A sprawdzałeś błędy klimatronika? Skoro smród ten jest tylko wtedy gdy chcesz przełączyć nawiew na kratki (o ile dobrze zrozumiałem) to może faktycznie zerknij na te błędy Smrodzik jest bardzo intensywny? Jak przyłożysz nochala do kratki to czujesz jak capi? Zapaszek jest gryzący czy łagodny? No bo odgrzybienie klimy to raczej by jebało jak małpie pod pachami...
michal-oracz Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 W tym ttygodniu jestem umowiony i bede robil testy dzieki za wskazowki
skrab Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dostałem ostrzeżenie!! za buty Chińskie od Moderatora. Ale jaja....szkoda słów, ciekaw jestem czy też usunie Moderator Wih..er też ten post..
Rekomendowane odpowiedzi