Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 2.7 V6 BiTurbo. Sprzedane, do zamknięcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hiszpan spokojnie zostaw auto u Nosba będzie jako auto zastępcze i przykład jak się swap robi dla zdecydowanych klientów :decayed:

Opublikowano

te przelaczniki szyb z jakiego to modelu ? a3?:eusathink:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

Nie wiem kumpel mi to zalatwil, 3 z nich beda na sprzedaz bo ja nie mam tylnich szyb w pradzie.

Opublikowano
Motor bez sprzegla 3 tys

Ło tylko tyle? A ja słyszałem, że swap z 10-15k kosztuje na 2.7 oO

Opublikowano
Motor bez sprzegla 3 tys

to dolicz do tych 3k:

- nowe sprzeglo, dwumas

- ROBOCIZNA

- nowy rozrzad, podstawowy przeglad

- rozne duperele, ktore wychodza podczas serwisu silnika

- rozne rzeczy, ktore trzeba wymienic w aucie, jak np. lapa skrzyni

...i spokojnie 10-13k peka w podstawowym setupie.

Opublikowano
Motor bez sprzegla 3 tys

to dolicz do tych 3k:

- nowe sprzeglo, dwumas

- ROBOCIZNA

- nowy rozrzad, podstawowy przeglad

- rozne duperele, ktore wychodza podczas serwisu silnika

- rozne rzeczy, ktore trzeba wymienic w aucie, jak np. lapa skrzyni

...i spokojnie 10-13k peka w podstawowym setupie.

dokładnie,

gadałem ostatnio z Bieńkiem, bez 10K nie ma co się za to zabierać,

albo robić dobrze albo nie robić wcale bo nie chodzi o to aby "być szpanerem choćbyś miał sprzedać nere"

Opublikowano

imho robienie swapa bez ruszania dolotu i wydechu to tez bez sensu opcja, bo seria nie powala. FMIC + wydech to spokojnie 4-6k.

Opublikowano

Dokładnie suma zrobłla sie dużo dużo większa niż 3 tys, spokojnie zakręci się około 14 k . W moim przypadku turbiny są zdrowe rozrząd zrobiony 12tys temu czyli odchodzi kilka kosztów ale były jakies nieszczelniści brak odmy, pompy paliwa i wiele innych zeczy . Nie wspominam juz o tym ze dobrze bylo by zrobic swap hebli z s4 . Narazie zostane przy 320/288. Fmic i wydech musi poczekac na kolejny przypływ gotówki

Opublikowano

No i to sa wlasnie realne koszty swapa. Silnik mozna kupic tanio, ale wiekszy serwis w 2,7 to juz sa koszty. Niech jeszcze przyjdzie komus wymieniac napinacze lancuchow w glowicach, to juz w ogole mozna sie zlapac za glowe :grin:

Opublikowano

A to ja myślałem, że sam silnik kosztuje jakieś 6-7 tyś :decayed:

Opublikowano

Bo tak w sumie wychodzi:wink:

Opublikowano

Zbiera sie duzo, ja robilem jeszcze obie turbiny i obie glowice +4000 napinacze w glowicach naszczescie mialem nove dv i egt plytki to juz 500 kto liczy sie z kazda wydana 100 to nie polecam :decayed:, ale jak sie przejedziesz to nie bedziesz zalowal. za***isty silnik, ciagnie z dolu jak diesel ale duzo wyzej sie wkreca. Tylko drogo jezdzic. Jak wstrzymam noge to pomiescie 13 ale nie da sie :grin:

Opublikowano

Motor odpalony :banan: Coś tam delikatnie stuka w nim ale Nosb mówi ze jak sie rozgrzeje i pochodzi troche to stuki powinny zniknąć(odpalony bez chlodnicy)

Opublikowano

To by pasowało bo za miesiąc jadę na urlop do PL więć od razu odebrałbym auto . Ciekawe jakie wyjdą kreski . Trzeba będzie podjechać do Goodhopa i sprawdzić co tam się wykluło.

Opublikowano

hiszpan auto na PGS-ach więc gdzieś blisko mnie a mimo to jeszcze jej nie widziałem ;) ładnie wygląda.

Opublikowano

Ostatnimi czasy w domu jestem srednio 5 dni w miesiącu, ale autem ujezdrzam na codzień .Teraz pewnie się to troche zmieni (dupowoz a4 b5 w dieslu):wink:

---------- Post dopisany 22-01-2014 at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 19:17 ----------

PROGI DTM

af32063aa2fbd771m.jpg

d09414f5fb24b746m.jpg

c3e5c613aa3618a2m.jpg

Opublikowano

a kiedy odbierasz furę?:decayed:

Opublikowano

Jak dostane sms o tresi podobnej do ... ''Padalec'' jest do odbioru.

Mysle ze za jakies 2/3 tygodnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...