Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 2.7 V6 BiTurbo. Sprzedane, do zamknięcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dostane sms o tresi podobnej do ... ''Padalec'' jest do odbioru.

Mysle ze za jakies 2/3 tygodnie

daj znaka :decayed:

Opublikowano

Będzie niezła dzida:slina: zresztą już wcześniej się ładnie prezentowała widziałem na Ostrowie :kox:

Opublikowano

...ujowe :polew::polew::polew::polew:

:slina::slina::slina:

Opublikowano
Motor odpalony :banan: Coś tam delikatnie stuka w nim ale Nosb mówi ze jak sie rozgrzeje i pochodzi troche to stuki powinny zniknąć(odpalony bez chlodnicy)

Moze napinacze w glowicach od dlugiego stania... zlecial caly olej z nich i tyle. U mnie tez kiedys po paru dniach postoju lekko zaczal stukac na zimnym, ale tylko raz cos takiego sie zdarzylo.

Opublikowano
Dla nie wtajemniczonych tak ma to wygladac...Originale Audi A4 B7/B6 DTM Schweller! NEU! : Biete

Gdzie dorwałeś takie progi :slina: ja na nie poluję od pół roku :thumbdown: i nie mogę znaleźć :confused4:

Mógłbym załatwić jeszcze jeden komplet za 800 zl +dobra flacha dlamnie za zalatwienie. Oczywiscie nowe z niemieckiego ASO

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

Motor odpalony :banan: Coś tam delikatnie stuka w nim ale Nosb mówi ze jak sie rozgrzeje i pochodzi troche to stuki powinny zniknąć(odpalony bez chlodnicy)

Moze napinacze w glowicach od dlugiego stania... zlecial caly olej z nich i tyle. U mnie tez kiedys po paru dniach postoju lekko zaczal stukac na zimnym, ale tylko raz cos takiego sie zdarzylo.

Tez tak mysle i obysmy mieli racje.

Opublikowano

:hi:

9bbe282ef05c8574a.jpg~original

nie miałem foty koła pod odpowiednim kątem, dlatego tył wygląda jakby miał 13J, ale jakiś tam pogląd masz:wink:

Opublikowano

Michal:hi:, gdyby w zeczywistosci tak wygladalo bylo by super, faktycznie wyglada na duzo wiecej niz 9.5 ":wink: . Pomysl na felgi 2014 . Binno na sprzedarz.

Opublikowano

To akurat są podjebki ROTY IK-R, nazywają się Japan Racing JR3:wink:

Na allegrze do wyboru, do koloru.

Opublikowano

Mega furka ... :thumbup:

Opublikowano
Dla nie wtajemniczonych tak ma to wygladac...Originale Audi A4 B7/B6 DTM Schweller! NEU! : Biete

Gdzie dorwałeś takie progi :slina: ja na nie poluję od pół roku :thumbdown: i nie mogę znaleźć :confused4:

Mógłbym załatwić jeszcze jeden komplet za 800 zl +dobra flacha dlamnie za zalatwienie. Oczywiscie nowe z niemieckiego ASO[color="Silver"

PW :decayed:

Opublikowano

Mega te kółka.... @_@ to 19"" ??

Opublikowano

taj 19" na przodzie ma byc 8.5 " na tyle 9.5. Oby to weszlo

Opublikowano

No jak będzie tak jak na fotce to:slina::slina::slina::slina: zostawisz je srebrne czy będziesz na biało malował ?

Opublikowano

Zostana srebrne. W b5 mialem kiedys biale rs6 i pomimo tego ze bardzo latwo sie je czysci to bardzo szybko widac nalot z klockow co jest wku....

Opublikowano

Ogien bedzie na tych felgach binno zostaw se do b5 :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...