andr3i Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ladnie sie twoja furka prezentuje ja bym szukal carbonu na twoim miejscu zamiast w alcantare sie bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Karbon trochu droższy Wysłane z mojego LT26i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 właśnie mam podobne obiekcje jak Ty. Myślałem nad wiśnią, nie taki k**ewsko czerwony ale coś a'la właśnie wiśnia/czereśnia Odpuść sobie ten temat. Bardzo szybko się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No to oficjalnie ogłaszam koniec prawie dwuletniej przygody z tym autem. Serdeczne podziękowania dla dużego grona osób, które pomagały w modyfikowaniu mojej A4 oraz przyczyniły się do odkrycia nowej pasji zwanej Audi Łza się w oku kręci, kiedy auto ma iść na sprzedaż. Przywiązanie ogromne. Dobrze pasuje tutaj tytuł książki Clarksona "Wiem, że masz duszę" Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Slo ,będzie nowszy model Audi ,czy wogóle zmieniasz marke auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 nie no marki nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Eszzz... Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ano szkoda szkoda. Pierwszy wóz audi, nie idealny jak wiesz i też trochę już stary. . odświeżymy rocznik i modzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi