Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w pl nie mam konta a do niemieckiego polski rzad nie ma prawa sie dostac wiec nie strasz kolego:wink::decayed:

robie tak juz od 10 lat i zadnego jeszcze nie zaplacilem :)

Opublikowano
w pl nie mam konta a do niemieckiego polski rzad nie ma prawa sie dostac wiec nie strasz kolego:wink::decayed:

robie tak juz od 10 lat i zadnego jeszcze nie zaplacilem :)

Jesteś w błędzie komornik może wystąpić o europejski tytuł egzekucyjny (ETE) poczytaj sobie :whistling::wink:

Opublikowano
  • Autor

niech wystepuje czekam na niego z niecierpliwoscia :)

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

kaze im pokazac te fotki ktore mi zrobili suszarka i przedstawic to sadowi niemieckiemu ktroy ma zezwolic na skasownie za to pieniedzy

suszarki sa wycofane z de bo nie mozna udowodnic ze to Twoje auto wlasnie jest na niej koniec kropka zaden sad niemiecki na to nie pojdzie wiem ze w pl daja sie ludzie jeszcze oszukiwac ale nawet przed polskim sadem sprawa jest bezapelacyjnie wygrywana -- co innego fotoradar a takich nie mam ani jednego

Opublikowano

Ale czasami ustawiają radary na autostradach na trójnogu. Dwa razy mnie ciachneli takim jak jechałem do Polski autem ale 2 lata i nic nie przyszło

Opublikowano
mandatow nie place to mi punkty dowalaja

:naughty:

Jak ścigać dłużnika za granicą

Z Reichu do Polski też niestety już przesyłają:cry:

Mo moja fachura :grin::decayed: Na nas mocnych nie ma :whistling:

Zarąbiste audi, co tu dużo mówić - nigdy nie będzie mnie stać na takie ale poślinić do monitora się mogę :grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo nie wysylaja zagranice radary sa bardziej niebezpieczne jesli chesz uniknac placenia bo jest dowod rzeczowy a co maja dowod na suszarce? jaki przeciez to moglo byc calkiem inne auto z itp -- skonczyly sie te czasy wiary ze policja wie wsztyko i maja racje nie ma a jak masz swiadka to nie maja szans na wygranie bo nie ma dowodu rzeczowego suszarka nawet 2 pomiarow nie potrafi jednoczenie zarejestrowac

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

bynajmniej na tych co mnie zlapali w dodatku schowani za krzakami jak jacys zbuje :decayed:

Opublikowano

skad i jakie mandaty miales tego nie wiedziałem.

odnosiłem sie tylko do kwestii sciagalnosci i tu bys sie zdziwił...

Opublikowano
  • Autor

jeszcze gdyby to bylo w miescie przy szkole albo w miejscu niebezpiecznym to tak nawet bym slowa nie powiedzial ale w szczerym polu na pustkowiu gdzie nawet zajac nie biega bo za daleko od cywilizacji:) jawne darcie kasy na kolejnych gliniarzy i ich etaty a jak potrzeba bo bijatyka jest to czekasz 45min bo radarow pilnuja toz to porazka jakas jest i tyle!

tak w pl tak bo wejda Ci na konto itp ale z de musza miec konkretne dowody a tego z suszarki nie maja wiec albo uzbroja sie w lepszy sprzet albo ja nie bede placil :)

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

zreszta w de jak masz dobrego prawnika tez nie placisz ostatnio mialem fotke na autostradzie i prawnik wyslal ladne pismo jakie niebezpieczenstwo bylo w tej okolicy ze stal tam radar do kontroli predkosci i nic wiecej o tej fotce nie slyszalem

Opublikowano
jeszcze gdyby to bylo w miescie przy szkole albo w miejscu niebezpiecznym to tak nawet bym slowa nie powiedzial ale w szczerym polu na pustkowiu gdzie nawet zajac nie biega bo za daleko od cywilizacji:) jawne darcie kasy na kolejnych gliniarzy i ich etaty a jak potrzeba bo bijatyka jest to czekasz 45min bo radarow pilnuja toz to porazka jakas jest i tyle!

tak w pl tak bo wejda Ci na konto itp ale z de musza miec konkretne dowody a tego z suszarki nie maja wiec albo uzbroja sie w lepszy sprzet albo ja nie bede placil :)

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

zreszta w de jak masz dobrego prawnika tez nie placisz ostatnio mialem fotke na autostradzie i prawnik wyslal ladne pismo jakie niebezpieczenstwo bylo w tej okolicy ze stal tam radar do kontroli predkosci i nic wiecej o tej fotce nie slyszalem

Ty mi lepiej oddaj te autko :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed: Andrzejku Tobie zawsze :decayed::wink:

jak turbawa daje jeszcze rady?

---------- Post dopisany 27-01-2013 at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany 24-01-2013 at 18:40 ----------

pare klamotow doszlo a pare jeszcze w drodze :)

ale nie spieszy sie bardzo bo zimno to i tak robil nie bede narazie ale juz by sie ta cholerna zima mogla skonczyc :wink:

img7232a.jpg

img7233a.jpg

img7235a.jpg

img7236a.jpg

Opublikowano

Audi R8 to Audi R8 cudne jest, fajnie widzieć, że ludziom sie spełniają takie marzenia motoryzacyjne

a wjeżdżając do PL to może skombinuj jakieś CB radio :decayed: z tym byłby spokój :wink: (tylko jak je zamontować :eusathink: a szkodaby auta zeszpecić i w ogóle, chyba niewykonalne nie wiem )

Opublikowano
Wózek marzenie, z łapankami będzie już tylko gorzej przez to co z ITD robią.... Z antyradarów to coś sensownego trzeba już brać jak Valentine One NOWY SOFT 3.893 FAKTURA Warszawa (2939088625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy tez Beltronics RX65e Antyradar blue city wawa (2949848804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Na pewno musisz odpuścić wynalazki typu Cobra czy WHistler, bo to tylko wkurza i wykrywa drzwi na fotokomórkę ;) Osobiście V-one nie miałem, ale chwalą. Korzystałem za to z Beltronicsa i w Polsce się sprawdzał. Na Ukrainie korzystaliśmy z Cobry (taka już droga pod tysiaka)- tam się sprawdzała, u nas już nie ;)

nie chce robić spam'u w temacie Brysio ale może ktoś się wypowie o skuteczności tych anty-radarów z autopsji?

Opublikowano
Wózek marzenie, z łapankami będzie już tylko gorzej przez to co z ITD robią.... Z antyradarów to coś sensownego trzeba już brać jak Valentine One NOWY SOFT 3.893 FAKTURA Warszawa (2939088625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy tez Beltronics RX65e Antyradar blue city wawa (2949848804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Na pewno musisz odpuścić wynalazki typu Cobra czy WHistler, bo to tylko wkurza i wykrywa drzwi na fotokomórkę ;) Osobiście V-one nie miałem, ale chwalą. Korzystałem za to z Beltronicsa i w Polsce się sprawdzał. Na Ukrainie korzystaliśmy z Cobry (taka już droga pod tysiaka)- tam się sprawdzała, u nas już nie ;)

nie chce robić spam'u w temacie Brysio ale może ktoś się wypowie o skuteczności tych anty-radarów z autopsji?

znajomy ma w Porsche coś za 5000zl i G to mu daje bo cały czas jedzie na granicy możliwych pkt. :kwasny:

Opublikowano

znajomy ma w Porsche coś za 5000zl i G to mu daje bo cały czas jedzie na granicy możliwych pkt. :kwasny:

Tak też myślałem dzięx dziadek

Opublikowano
  • Autor

no wlanise te antyradary po zweszeniu tematu sa takiego samego zasiegu jak dobra suszarka wiec niewiele daja niestety

tylko jakis dobry jammer na polske wtedy nie maja jak namierzyc w niemczech kara za jammer 1500euro plus 6 miechow na nogach

przy powtorkach mozliwe pozbawienie wolnosci do roku :)

Audi R8 to Audi R8 cudne jest, fajnie widzieć, że ludziom sie spełniają takie marzenia motoryzacyjne

a wjeżdżając do PL to może skombinuj jakieś CB radio :decayed: z tym byłby spokój :wink: (tylko jak je zamontować :eusathink: a szkodaby auta zeszpecić i w ogóle, chyba niewykonalne nie wiem )

kurde ale gdzie ja zamontuje ta antene :) nie ma jakis do karoserii wewnatrz przypinanych ? bo na zewnatrz moze poleciec :) i jeszcze pol blachy mi oderwie :)) bo to wsztyko amelinium i tego nie pomalujesz :)

Opublikowano

Wiesz co właśnie z radyjkiem nie byłoby problemu, bo do takich aut pasuje jak ulał Lafeyette Venus, ale z anteną......

Ciężki orzech przez to amelinium też :decayed:

Kolega ma w nowym Prosiaku turbo na klapie silnika z tyłu taki fajny uchwyt na sirio silver 90, wygląda pro, bo ją odkręci i mała główka PL zostaje, nie raz jeździł więcej jak dopuszczalne w obszarze niezabudowanym 90 kmh :decayed: i antena sie nie urwała

tutaj fotka jaki to uchwyt Przechwytywanie.JPG

Ale jak z umiejscowieniem tego dziadostwa w R8 :decayed:

Wiercić dziury chyba byś nie wiercił ? :decayed:

a na klapie silnika z tyłu? Kurna szkoda zeszpecić ale w sumie byłby niezły :kox:

---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ----------

właśnie znalazłem jak tu gościu ma anteny w R8

obczaj Panie :decayed:

zobacz jakie ma tu cuda w R8 pomontowane :kox::kox: yeeebany, satelity z cyfrowego polsatu brakuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wszytko fajnie ale jak by mnie mendy z takim wypasem skrobnely to panie auto na zyletki by pocieli zeby mi naszukac kar :)) koles widac ze tym autem nie jezdzi za duzo taki show car

bo te na tylnej klapie by sie roztopily w cholere jak przesmigam tak z 200km przy zdrowym tempie to ta tylna klapa az paruje od goraca nie wiem ktora guma to zniesie na dluzsza mete :)

mylsalem o takim kablaku za siedzenia ale nie wiem jak z wydajnoscia w srodku auta chyba zeby jakas kleme zalozyc na karoserie i z niej zrobic mega antene ale wtedy moglo by z moskwy cb lapac :)

pomysle nad tym bo nie da sie inaczej w tych czasach oni z suszarami to trzeba sie jakos bronic i nie mowie w terenie zabudowanym ale na zjazdach z autostrady sie ustawiaja kurde i nikt tam nie zwalnia do 50ciu

i niestety wcale im nie chodzi o bezpieczenstwo ale o kasowanie kierowcow za byle co

Opublikowano

A antena na szybę? Do orientacji gdzie miski spokojnie starcza...

Opublikowano
  • Autor

hmmm musze to obczaic jak to zalozyc

tylko ze chce w srodku bo nie ma jak na zewnatrz kabla wyprowadzic

Opublikowano
hmmm musze to obczaic jak to zalozyc

tylko ze chce w srodku bo nie ma jak na zewnatrz kabla wyprowadzic

ale to działa na zasadzie pola elektromagnetycznego więc kabel masz od środka na szybie i w tym samym miejscu na zewnątrz druga część i działa - żadne kable na zewnątrz nie wychodzą

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

coś takiego np ANTENA CB NA SZYBĘ SUPER ZASIĘG JAKOŚĆ +6dB - 85cm (2962039410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.