junior_tdi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 I choinkę o zapachu kokosowym do malucha hehe Dział kupię sprzedam się robi Dokładnie. PRZYPOMINAM ŻE TEMATEM WĄTKU JEST ZLOT W NYSIE A NIE GIEŁDA W NYSIE
Mati_23 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 I choinkę o zapachu kokosowym do malucha hehe Dział kupię sprzedam się robi Dokładnie. PRZYPOMINAM ŻE TEMATEM WĄTKU JEST ZLOT W NYSIE A NIE GIEŁDA W NYSIE Junior to nie giełda tylko dary dla powodzian hehe j pogoda lipa nawet nie mam kiedy auta posprzątać i rdzy chociaż troszkę zamaskować
P-U-M-A Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A co to ma być? Dary dla powodzian? :polew: może komuś coś podpasuje . Puma choćby były pozłacane to nikt by pewnie od Ciebie nie chciał . Niestety tylko moja w tym zasługa:facepalm:
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Te Marcinku nie zapomnij o flaszce którą przegrałeś na CSie Nie pamietam takiej akcji..
Duds Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Te Marcinku nie zapomnij o flaszce którą przegrałeś na CSie Nie pamietam takiej akcji.. by kaju :decayed:
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Te Marcinku nie zapomnij o flaszce którą przegrałeś na CSie Nie pamietam takiej akcji.. by kaju :decayed: Dokładnie. Ty nie pamiętasz ale my pamiętamy Także tego.. Litr Finlandii i gra
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 O to też napisze . Spryski podgrzewane zwykłe, kierownica 4 ramienna plastykową bez poduszki- jakby ktoś swoją chciał obszywać i żeby auta nie uziemiać, nakładka na sprzęgło RS4 (nowa, niezakładana nawet), popielniczka w tunel przekręcana (porysowana jest), ramiona wycieraczek zwykłe, tylne lampy do sedana jakieś tjuningowe, ale ładnie wyglądają. Jakby co to PW . Jak ja bym mial napisac co moge zabrac to by Ci zycia zbraklo na czytanie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 O to też napisze . Spryski podgrzewane zwykłe, kierownica 4 ramienna plastykową bez poduszki- jakby ktoś swoją chciał obszywać i żeby auta nie uziemiać, nakładka na sprzęgło RS4 (nowa, niezakładana nawet), popielniczka w tunel przekręcana (porysowana jest), ramiona wycieraczek zwykłe, tylne lampy do sedana jakieś tjuningowe, ale ładnie wyglądają. Jakby co to PW . Jak ja bym mial napisac co moge zabrac to by Ci zycia zbraklo na czytanie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Bierz , napisałem to co mi zalega w garażu i mi nie potrzebne Jawor . Deale będziem robić za kiełbasy i alkohol :decayed:. Mefju coś się znajdzie, oby tylko nie padało, bo narazie nie zapowiada się za fajnie .
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 W razie czego będzie melanż w namiocie Jawora
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 O to też napisze . Spryski podgrzewane zwykłe, kierownica 4 ramienna plastykową bez poduszki- jakby ktoś swoją chciał obszywać i żeby auta nie uziemiać, nakładka na sprzęgło RS4 (nowa, niezakładana nawet), popielniczka w tunel przekręcana (porysowana jest), ramiona wycieraczek zwykłe, tylne lampy do sedana jakieś tjuningowe, ale ładnie wyglądają. Jakby co to PW . Jak ja bym mial napisac co moge zabrac to by Ci zycia zbraklo na czytanie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Bierz , napisałem to co mi zalega w garażu i mi nie potrzebne Jawor . Deale będziem robić za kiełbasy i alkohol :decayed:. Mefju coś się znajdzie, oby tylko nie padało, bo narazie nie zapowiada się za fajnie . Rzuc mi na pw zdjecie tych lamp Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
czorny_07 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 grill ogarnięty, jawor ogarnąłem tez butle z palnikiem wez patelnie, bułkę tartą i schabowe
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 grill ogarnięty, jawor ogarnąłem tez butle z palnikiem wez patelnie, bułkę tartą i schabowe A jaki masz gril? Patelnia bedzie xd te, ja jutro ok 18-19 bede w brennie moze by styknac i dogadac kilka kwestii Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Chuck Norris Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 O to też napisze . Spryski podgrzewane zwykłe, kierownica 4 ramienna plastykową bez poduszki- jakby ktoś swoją chciał obszywać i żeby auta nie uziemiać, nakładka na sprzęgło RS4 (nowa, niezakładana nawet), popielniczka w tunel przekręcana (porysowana jest), ramiona wycieraczek zwykłe, tylne lampy do sedana jakieś tjuningowe, ale ładnie wyglądają. Jakby co to PW . Jak ja bym mial napisac co moge zabrac to by Ci zycia zbraklo na czytanie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Bierz , napisałem to co mi zalega w garażu i mi nie potrzebne Jawor . Deale będziem robić za kiełbasy i alkohol :decayed:. Mefju coś się znajdzie, oby tylko nie padało, bo narazie nie zapowiada się za fajnie . Rzuc mi na pw zdjecie tych lamp Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Jutro zrobie i Ci wyśle
czorny_07 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 to podleć do mnie, daleko nie masz, to się ugadamy
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 to podleć do mnie, daleko nie masz, to się ugadamy Pewno wlece Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
czorny_07 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 to podleć do mnie, daleko nie masz, to się ugadamy Pewno wlece Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk myślę, że około 16 będę w domu
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Te Jawor masz maskownice na drzwi? 4 sztuki bym przygarnął
linqo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, zaparkuje gdzieś poza terenem zapewne ale będę was szukał Podjadę w sobotę na pewno ) Gadżeciki też jakieś dla mnie zostawcie Będę szukał namiotu JAWORA
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a propos gadżetów... rozmawiałem z Jarko i nie ma problemu, mogę zabrać na zlot... powiedzcie tylko co mam zabrać
JawoR36 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a propos gadżetów...rozmawiałem z Jarko i nie ma problemu, mogę zabrać na zlot... powiedzcie tylko co mam zabrać Ramki, naklejki i koszulki ; P Dla mnie S'ka Ogolnie gadzety maja to do siebie, ze sa fajne Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- Te Jawor masz maskownice na drzwi? 4 sztuki bym przygarnął Mam na pewno chcesz? Bo jak mam wymontowac i sie rozmyslisz.. a jaki kolor? Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi