JawoR36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Niezła libacja sie zapowiada :decayed: Ty też jedziesz?
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 No to jadę jednak, egzamin mam 17 czerwca :banan:. Kurde, wiedzę, że każdy z jakąś ekipą jedzie, a u mnie nikt się nie interere za bardzo motoryzacją, nie lubią ubrudzić sobie rąk przy aucie . A jak pojadę z dziewczyną to nie napije się z Wami dostatecznie
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 No to jadę jednak, egzamin mam 17 czerwca :banan:. Kurde, wiedzę, że każdy z jakąś ekipą jedzie, a u mnie nikt się nie interere za bardzo motoryzacją, nie lubią ubrudzić sobie rąk przy aucie . A jak pojadę z dziewczyną to nie napije się z Wami dostatecznie Marcin skąd lecisz? Jakoś możemy się dograć Ja co prawda mam egzaminy w ten weekend ale piertole :polew:
chopin Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 to ja czekam na jakieś propozycje z waszej strony, ewentualnie jak komuś nie pasuje bulić za autostrade to też mogę pociągnąć was bardzo fajną drogą i nawet krótszą niż autostradą do Nysy a i krajobrazy też ciekawsze
Duds Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja jeśli pojadę to inną furą to raz, a dwa, że zależy jak mi się sesja rozłoży, może uda się zdać zerówki i wtedy jadę. Tylko jeszcze nie wiem czy z Wro czy od siebie z Jaworzna/Praszki.
czorny_07 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 droga musi być jak masełko, bo schodze do 58
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 droga musi być jak masełko, bo schodze do 58 :kox: Ja myślałem, żeby jechać przez Wrocław tam można by było się zebrać większą ekipą i razem polecieć już jedną trasą, chyba najlepiej autostradą . Do Wrocławia mam ~40 min jazdy ---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ---------- No to jadę jednak, egzamin mam 17 czerwca :banan:. Kurde, wiedzę, że każdy z jakąś ekipą jedzie, a u mnie nikt się nie interere za bardzo motoryzacją, nie lubią ubrudzić sobie rąk przy aucie . A jak pojadę z dziewczyną to nie napije się z Wami dostatecznie Marcin skąd lecisz? Jakoś możemy się dograć Ja co prawda mam egzaminy w ten weekend ale piertole :polew: Właśnie patrzyłem na Twoją trasę z Lublińca i moją z okolic Świdnicy i nie ma sznas się spotkać po drodze, można się zawsze ustawić na jakimś CPN przed Nysą . Fajnie jakby wszyscy razem wjechali, pomimo, że trudno będzie dograć osoby z różnej części Polski.
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Właśnie patrzyłem na Twoją trasę z Lublińca i moją z okolic Świdnicy i nie ma sznas się spotkać po drodze, można się zawsze ustawić na jakimś CPN przed Nysą . Fajnie jakby wszyscy razem wjechali, pomimo, że trudno będzie dograć osoby z różnej części Polski. Jest taka opcja. No a przez opole nie lecisz? Mamy jeszcze panowie 5 miesięcy także damy radę
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przez Opole kompletnie nie po drodze . Nie denerwuj mnie, że 5 miesięcy, ja już się napaliłem . Mógłbym jechać nawet jutro
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tylko trzeba gdzieś się razem ustawić, bo nie będę was po całym ośrodku szukał
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przez Opole kompletnie nie po drodze . Nie denerwuj mnie, że 5 miesięcy, ja już się napaliłem . Mógłbym jechać nawet jutro No dobra żartowałem. 4 miesiące i 1 tydzień Tylko trzeba gdzieś się razem ustawić, bo nie będę was po całym ośrodku szukał Damy radę
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tylko trzeba gdzieś się razem ustawić, bo nie będę was po całym ośrodku szukał Dobrze szefie , tylko wcześniej by się zdało tam przyjechać, co by gofry nie obstawiły całego ośrodka , bo jak oni się wsypią to pewnie po 50 aut będzie wjeżdżało . Jeszcze się dogramy jakoś jak będzie bliżej wyjazdu
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rok temu w piątek o godzinie 18:00 byłem pod ośrodkiem i 2h stałem w korku. Jak się uda to z rana w piątek już polecę
czorny_07 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rok temu w piątek o godzinie 18:00 byłem pod ośrodkiem i 2h stałem w korku. Jak się uda to z rana w piątek już polecę dobra, opcja upchać się już z rana na lepszych miejscach
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rok temu w piątek o godzinie 18:00 byłem pod ośrodkiem i 2h stałem w korku. Jak się uda to z rana w piątek już polecę dobra, opcja upchać się już z rana na lepszych miejscach Nie chodzi o miejsca... Więcej czasu na picie będzie :decayed::decayed:
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rok temu w piątek o godzinie 18:00 byłem pod ośrodkiem i 2h stałem w korku. Jak się uda to z rana w piątek już polecę dobra, opcja upchać się już z rana na lepszych miejscach Nie chodzi o miejsca... Więcej czasu na picie będzie :decayed::decayed: Hahaha, wiedziałem, że o to mu chodzi . Ktoś wie ile aut było tam w zeszłym roku?
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rok temu w piątek o godzinie 18:00 byłem pod ośrodkiem i 2h stałem w korku. Jak się uda to z rana w piątek już polecę dobra, opcja upchać się już z rana na lepszych miejscach Nie chodzi o miejsca... Więcej czasu na picie będzie :decayed::decayed: Hahaha, wiedziałem, że o to mu chodzi . Ktoś wie ile aut było tam w zeszłym roku? Przeszło 1600 Tylko 1400 przyjechało w piątek
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 No to fpipkę aut . To co jedziemy w czwartek hehe:decayed:?
WhyMe? Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 :polew::polew: Bez przesady... W środę :polew::polew:
JawoR36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 :polew::polew: Bez przesady...W środę :polew::polew: Może od razu przyjedźmy w poniedziałek i zróbmy sobie piwakowy tydzien
Rekomendowane odpowiedzi