Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 :polew::polew: Bez przesady...W środę :polew::polew: Może od razu przyjedźmy w poniedziałek i zróbmy sobie piwakowy tydzien Tak by było najlepiej :polew:
goldi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja jak zwykle z ekipą audi 80 zjawimy się w piątek jak co roku
Kuna Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam. Na fb organizatorzy Eventu podali kilka informacji na temat wjazdu na teren imprezy,cennika itd... Któryś z Modyfikatorów powinien zrobić listę chętnych zgodnie z wytycznymi podanymi przez Organizatora aby nie było jaj z wjazdem na Impreze... Zapraszam do Lektury : W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłym,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa tj dojazd służb porządkowych i ew ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż maksymalna liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa to 1300 (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i potencjalnych sponsorów) . W związku z powyższym aby to uporządkować prosimy o wysłanie zgłoszeń osób chętnych do udziału w tegorocznym spotkaniu drogą elektroniczną na [email protected] Dane w zgłoszeniu winny zawierać nr rejestracyjny pojazdu , markę , nick oraz imię i nazwisko , zgłoszenia te będą tylko do wglądu dla organizatorów (przy bramie wjazdowej) w celu ich weryfikacji , nadmienić również pragniemy , iż naszym zamiarem nie jest żadna selekcja (decyduje kolejność zgłoszeń-tj do 1 czerwca 2013 roku) a poprawa bezpieczeństwa i komfort uczestników. Prosimy również osoby które zgłosiły akces uczestnictwa a z przyczyn losowych nie będą mogły wziąć udziału w imprezie o stosowną informacje na w/w email w celu dokooptowania ew osób z listy rezerwowej. Właściciel obiektu w tym roku podniósł dosyć sporo koszt wjazdu i będzie wynosił 40 zł za jeden samochód z kierowcą oraz namiot , plus dodatkowo 5 zł za każdą następną osobę w samochodzie , dodatkowa opłata za przyczepę campingową lub inną oraz za podłączenie energii elektrycznej wg cennika NOR Nysa " Informacja odnośnie wjazdu Wjazd od godz 9:00 do godz 22:00(bez taryfy ulgowej)po tych godzinach brama będzie zamykana i będzie przy niej ochrona Deklaracje wzorem poprzedniej edycji są do pobrania na stronie VII Zlot Miłośników Volkswagen Audi Group, 8-9 czerwca 2013 | VAG Nysa 2013
WhyMe? Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale wymyślają Już rok temu trzeba było wypełniać zgody wjazdowe
junior_tdi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale wymyślają Już rok temu trzeba było wypełniać zgody wjazdowe doj**ali też z ceną
Kuna Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Cena moim zdaniem przegięcie Dobrze że jeszcze nie każą sobie dopłacić do namiotu z 20zł
WhyMe? Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 To jest wykorzystanie okazji. Bo i tak przyjedzie w hui aut No panowie ja nie jadę bo za drogo
junior_tdi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Zobaczyli że event przyciąga masę ludzi, więc podniesienie ceny było do przewidzenia szkoda że przed wjazdem nie ma testu na inteligencję (typu 3 szybkie pytania) bo było trochę buractwa w zeszłym roku
Duds Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 A co jak bym oblał test Na pewno byś oblał
WhyMe? Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 A co jak bym oblał test Na pewno byś oblał Chyba że to alkomat by był to na pewno
Polko_V Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 curvencja esencja... ja praktycznie "na ostatnią chwilę" będę wiedział czy pojadę...narazie na tak, ale jest szansa nie wielka, że będę musiał skapitulować
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 curvencja esencja... ja praktycznie "na ostatnią chwilę" będę wiedział czy pojadę...narazie na tak, ale jest szansa nie wielka, że będę musiał skapitulować Zapiszesz się a jak jednak wyjdzie że nie da rady to napiszesz maila że nie dojedziesz Ja zrobię podobnie
Polko_V Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 curvencja esencja... ja praktycznie "na ostatnią chwilę" będę wiedział czy pojadę...narazie na tak, ale jest szansa nie wielka, że będę musiał skapitulować Zapiszesz się a jak jednak wyjdzie że nie da rady to napiszesz maila że nie dojedziesz Ja zrobię podobnie no to jest myśl...
Frimuś Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zobaczyli że event przyciąga masę ludzi, więc podniesienie ceny było do przewidzenia szkoda że przed wjazdem nie ma testu na inteligencję (typu 3 szybkie pytania) bo było trochę buractwa w zeszłym roku
JawoR36 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Serio trzeba pisać tego e-maila? ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- Ale jajca.. A jak ja się chcę teraz zapisać, a mam tablice angielskie, a za miesiąc na przykład będę mieć polskie, to nie wjadę, bo nie te tablice? Po hooj im tablice, skoro mają nazwiska? ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2013 at 00:39 ---------- Odpisują Wam na te e-maile może?
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Serio trzeba pisać tego e-maila? ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- Ale jajca.. A jak ja się chcę teraz zapisać, a mam tablice angielskie, a za miesiąc na przykład będę mieć polskie, to nie wjadę, bo nie te tablice? Po hooj im tablice, skoro mają nazwiska? ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2013 at 00:39 ---------- Odpisują Wam na te e-maile może? tak aby mieć pewną miejscówke trzeba słać maila i odpiszą: "Potwierdzam Pozdrowienia od grupy opolskiej vwgolf.pl "
WhyMe? Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Jawor napisz jaka jest sytuacja i powinni przyjąć. Ogarnięcie to zrobili tylko 1300 aut i będzie luz. A nie rok temu 1300 było w piątek ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- PS. Załatwiłem sobie wjazd w piątek o 10:00
Rekomendowane odpowiedzi