pet3r Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, obecnie używam mikroSubiekta dla Windows ale jest beznadziejny w obsłudze dlatego szukam czegoś innego. możecie polecić podobny program?
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja nie polecam symfonii odkad mi wywalila sie cala baza faktur... na szczescie zostaly mi pdfy.
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 hmmm , u mnie w firmie wystawia się ok 150FV dziennie i wszystko jest ok
Yelo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wszystko zależy od półki (ile czasu się spędza przy tym programie). U nas się używa Puzzli, są całkiem niezłe, ale nie mamy jakiegoś wielkiego ruchu. Problemów nie zarejestrowaliśmy. Natomiast mamy duże doświadczenie z programami kadrowo-płacowymi (często można sportkać tej samej firmy) i Symfonia stoi w tej dziedzinie bardzo wysoko.
sokolnh Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja Ci napewno moge tego nie polecic http://www.comarch.com/cdn/Products/CDN+Klasyka/Programy/Firma.htm
Wąski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja Ci napewno moge tego nie polecic http://www.comarch.com/cdn/Products/CDN+Klasyka/Programy/Firma.htm też go używam
pet3r Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 magazynów nie potrzebuję, same faktury. ruchu dużego nie ma, kilka dokumentów tygodniowo...
zombi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Polecam program Fakturant, tani, a dobry, przy formacie nie ma problemów z odtworzeniem kopii itd
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Polecam "Czarodziej Faktur". Co prawda to nie jest darmowy program, ale warto. Grafikę możesz ustawić jaką tylko chcesz.
Toma Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 kolego polecam wf-fakturka firmy wa-pro 120+vat ,dla ciebie -25%
Rekomendowane odpowiedzi