Slyzgy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam Próbuje rozszyfrować nowy nabytek mianowicie guziki A i B podpisane na zdj poniżej Wiem ze A to jak otwiera samochód światłą swiecą leaving home ale guzik B? <br /><br />
RS Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak masz to na sprzedaz to chetnie kupie....
Slyzgy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak masz to na sprzedaz to chetnie kupie.... Czasem guzik B to nie swiatła mijania w dzien bez świateł tylnych ? Oświeć mnie
bojan167 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam Próbuje rozszyfrować nowy nabytek mianowicie guziki A i B podpisane na zdj poniżej Wiem ze A to jak otwiera samochód światłą swiecą leaving home ale guzik B? http://s14.postimage.org/gu0kak3zh/Bez_tytu_u.jpg <br /><br /> Na twojej fotce B to clh a A to DRL światła do jazdy dziennej-w pozycji 1-po włączeniu zapłonu świeca się-tylko w przednich lampach,a w aucie masz xenonki:wink:
RS Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 A- wlanczasz/wylanczasz swiatla do jazdy dziennej. B- ustawiasz dlugosc doswietlania po zamknieciu/otwarciu auta- funkcja CH/LH (comming home / leaving home)
Stichy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 A- wlanczasz/wylanczasz swiatla do jazdy dziennej.B- ustawiasz dlugosc doswietlania po zamknieciu/otwarciu auta- funkcja CH/LH (comming home / leaving home) Ustawic dludosc swiecenia mozesz wagiem
RS Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 A- wlanczasz/wylanczasz swiatla do jazdy dziennej.B- ustawiasz dlugosc doswietlania po zamknieciu/otwarciu auta- funkcja CH/LH (comming home / leaving home) Ustawic dludosc swiecenia mozesz wagiem ha ha - nigdy sie nie przygladalem temu guzikowi (nie mam takiego jeszcze) , o czywiscie masz racje- a tym guzikiem wlanczasz/wylanczasz funkcje CH/LH
Rekomendowane odpowiedzi