Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!

Tydzień temu stałem się posiadaczem Audi S4 sedan 2003 4.2 Quarto Oczywiście jak w większości kupowanych samochodów używanych jest w nim zawsze coś do poprawienia bądź też naprawienia. Jak pierwszy raz wsiadłem w tą maszynę ogarną mnie strach i podziw w jednym Ten podziw nie wywodzi się tylko z ffaktu, iżma 344 "kkucyki”, alerównież z przyjemności jazdy. W S4 cenię sobie to, że mało jest osób na drodze, które są chętne do podpuszczania. Dźwięk silnika jest zabójczy. Cóż więcej napisać... w chwili obecnej uczę się tego samochodu. Oczywiście mam wiele pytań odnośnie tego samochodu, ale pytania te wrzucę już do odpowiednich działów.

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy samochodu marki AUDI!!

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :hi: i też pozdro ;)

Opublikowano

Serwus

Opublikowano

witaj w KLUBIE i pochwal się tą S4 w dziale Moja A4 ;)

Opublikowano

Fura mega szpas i kox :thumbup:

:quattro:

Opublikowano

:a4fan: Witam wszystkich, :a4fan:

jestem tutaj nowy:) ale mysle ze szybko sie oswoje:P.

Mam na imie Wojtek i jestem z Zielonej Gory. Zalozylem w serwisie konto poniewaz zakupilem Audi A4 a dokladniej to a4, 1998r., 1.8Turbo 150ps (110kw) koloru srebrnego na oryginalnym dla tego modelu i roku alu hmmm chyba wsio :) auto jest prawie na pelnym wypasie i ma tylko 119 000 tys najechane:P a i nawet bylo serwisowane do konca, takze mam nadzieje ze troszke pojezdzi ale coz... nie zapeszajmy... mam nadzieje ze zarejestrowanie sie na www.a4-klub.pl nie tylko ulatwi mi rozwiazanie pewnych problemow z autkiem i nie tylko ale i pozwoli mi pomoc innym jesli tylko bede mial taka mozliwosc:)

Opublikowano

siema :cool:

Opublikowano

sieeemaszzz :D:a4fan:

Opublikowano

:>

Opublikowano

Mam A4 z 1996r od kilku dni i sataram sie go zrozumieć :hi:

Opublikowano

Witaj :a4fan:

Opublikowano

Szufla :a4fan:

Opublikowano

strzała :hi:

warnwarn.gifhttp://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5905;sa=showPosts

popatrz sam jakie piszesz posty na forum. te posty nic nie wnoszą na forum. narazie małe jedno dniowe ostrzeżenie na otrząśnięcie sie. pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów i urzytkowników :audi:

Jestem z Sandomierza

a mój wozik to Avant 96 1,9 TDI

Pozdrowienia dla wszystkich :drunk:

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

Opublikowano

Strzała :hi:

Opublikowano

Witaj na forum :audi::a4fan:

Opublikowano

Siemka, niedługo dopłynie do mnie z USA A4 2003 r, mocna wersja silnik 3.0L L6 SFI DOHC NS Quattro, skrzynia tiptronic. Domyslam się, ze ten samochodzik mało palił nie będzie. Zastanawiam sie nad gazem. Z drugiej strony nie wiem czy jest sens, bo auto kupiłem tylko na pół roku, później zmienie na A6. No i wlasnie problem czy to sie opłaca. JAki jest mnieje wiecej koszt dobrej instalacji gazowej do tego silnika. Wiadomo, ze w Polsce 3.0 w A4 to nie jest silnik dla dziadka, tylko dla konesera, mysląc o skutecznej sprzedazy nie wiem czy nie popelnie błedu wkladajac LPG.Z drugiej storny dobra instalacja moze przyciągnac klienta. A tak swoja droga ile moze palic gazu? Marzy mi sie a6 3.0 diesel, ale w stanach prawie nie ma takich silników, wiec narazie pobujam sie A4.A i jeszcze jedno pytanie: auto jest lekko przetarte i niestety strzeliala poduszka pasazera.Da sie to jakos naprawic bez wymieniania całej deski rozdzielczej? Bo koszt takiej dechy to min 2500-3000 tyś. Pozdro

Ps jak myslicie ile jest warty taki samochod? pełna opcja oprocz skóry, przetarty zderzak, reszta ok, przebieg 80 tys km.

30630472icf0.jpg

30630473irt7.jpg

Na pytania szukaj odpowiedzi w odpowiednich działach

[spedyt]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.