nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 W tym temacie się tylko witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich, planuję zakup Audi A4 B6 1.9TDI. Będzie to dla mnie pierwszy krok ku jakości premium w samochodach, mam na oku pewien egzemplarz ale o tym później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam wśród forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witaj, ja tak nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_h Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Czesc, jestem bartek. Mam audi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL27071975 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jestem tutaj nowy i nie wiem za bardzo jak sie poruszac po forum .Jakieś porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudkiewicz Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Serdecznie witam wszystkich użytkownikówNazywam się Piotr i szukam dla siebie czterech kółek (wiem, suchy żart)Na pierwszy,własny wybór szukam Audi A4B6, prawdopodobnie ropniak 1.9 albo benzynowy 1.8TMam nadzieję że nie tylko uzyskam na tym forum pomoc ale także będę w stanie pomóc komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Korowajczyk-Miernik Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) mam problem z falującymi obrotami przepustnica jest ok proszę o pomoc co jej może byc Edytowane 16 Października 2015 przez Beata Korowajczyk-Miernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Rafcio-- Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martis Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 WITAM FORUMOWICZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najki Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Cześć wszystkim! Dzis przesiadam się z Leona 1M na A4 B7. Zacznę buszować po forum i szukać odpowiedzi na problemy z BRD, których mam nadzieje, że nie będzie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olis3 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi