Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników najlepszej marki jaką jest OOOO :) , oraz wszystkich fanów motoryzacji czy to łopel, czy renia itd :) Zalogowałem się ponieważ auto które posiadam jest to moje czwarte audi :) Wcześniej udzielałem się na forum Audi A3 Club, spoty i zloty z klubową grupą Kormoran z Olsztyna, więc myślę, że i tu dużo ciekawych rzeczy się dowiem :) Auto jakim aktualnie śmigam to a4 b7 Avant , poprzednie to A4 B6 V6, A3 8P0, A3 8P4 po lifcie, a ostatnio nowy zakup ww Avant :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za miłe powitanie :)

Opublikowano

Witamy!;)

Z ciekawości jak się a4 b6 v6 jeździło?

Opublikowano

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. 

Jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b8 2.0 tdi 

Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Mam na imię Szymon i jestem nowym użytkownikiem :D

Jestem posiadaczem A4 B6 Avant sline 3.0 V6 od Listopada zeszłego roku

pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, witam serdecznie jestem tutaj nowy,  a dokładnie Tomek :) pochodzę z Garwolina ( WG ) sporo tutaj naszej marki przez którą trafiłem  tutaj, mianowicie  z racji zamiaru kupna jakiegoś sympatycznego 1.8 TURBO :D  ale to bliżej Lata. W chwili obecnej odkładam  na 1.8T a teraz od 2 lat poruszam się  Oplem z 1997 czyli  Opel Astra F HB 5D serią która powili  przerabiana jest na  AF GSI :D   

Edytowane przez Tomasz_Stunt

Opublikowano

Witam, jestem z Wielkopolski, jeśli chodzi o marke OOOO moim pierwszym autem było 100 c3, z silnikiem 1.8 + gaz, ale miałem je około pół roku. Od 2010 posiadam 100 C4, v6, 2,6 ABC + gaz bieda edition :) postanowiłem poszukaćczegoś mniejszego i w dieslu po miłej przygodzie z dieslem rav4, a gazem którego mam powoli dość.
Aktualnie poszukuje małyszówki z motorem 1,9, 131KM, wtedyoczywiście 6-cio biegowa skrzynia , i xenon, to takie podstawy przy wyborze:) niestety z niskim budżecie okolo 15tys.

na powitanie dodaje fotke autka, niestety aktualnie mam spłowiałą maske i na szczęście lampy soczewkowe ;)

130320111659.jpg

Opublikowano

Witamy.

Opublikowano

Siemasz :) dołączyłem do was bo mam nadzieję, że niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem a4 b6 1.9 tdi 130 koni , życzę miłego dnia a ja zabieram się za szukanie informacji na temat przyszłego auta, jeśli macie gdzieś pod ręką linki do porad przy kupowaniu diesla w tej wersji to będę bardzo wdzięczny

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy :) po powrocie do Polski planuje zakup pierwszej Audiczki :) chodzi o model A4B6 tylko i wylacznie z silnikiem 1.8T jesli sie trafi to i z Quattro. Chcialbym sie dowiedziec na co zwracac najwieksza uwage podczas zakupu ? Jestem totalnie zielony  w tej kwesti wiec licze na jakies porady i wsakzowki :) z gory dzieki :)

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy, są odpowiednie działy w których się wszystkiego dowiesz.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów  jak i miłośników marki Audi :)  forum śledzę juz dłuższy czas ale w końcu nadszedł dzień i nato bym ja zadał kilka pytań i również wniósł coś od siebie . Teraz coś o sobie Jestem Robert pierwszy mój samochód to było a4 b5 125 adr Avant  i tak polubiłem te ( " A" czwóreczki ) że teraz przesiadłem się na świeżo sprowadzoną B6 Kombi  2,5 tdi v6 2003 listopad Z Niemiec  mam nadzieję że bedzie mi służyć od dziś mam zamiar aktywnie uczestniczyć w śledzeniu postów , zbieraniu cennych informacji jak i udzielanie swojej wiedzy innym  tak że powiem jeszcze raz Hej panowie I panie :)

Opublikowano

Witam Wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imię Mateusz i mam 19 lat ;) Trafiłem do was przez wasz FP na FB . Jak można się domyśleć posiadam Audi A4 model b5 w silniku 1.8 125 km. Mam nadzieje ze dostanę u was masę przydanych wiadomości na temat tych auto oraz innych . Mam też nadzieje ze i mi uda się wam pomóc w wielu zagadnieniach. Pozdrawiam i do zobaczenie w postach ;)

A tu daje dwie fotki mojej b5 ;)

16710363_367011520338766_1634049271_o.png

16735803_367011487005436_1477985020_o.png

Opublikowano

Witamy .

Opublikowano

Witam kupiłem audi a4 b5 i od kilku dni mam problem z centralnym zamkiem i klapa bagażnika w jezdzie mi sie otwiera.

A z kolei z pilota go mogę otworzyć ale zamknąć to już z kluczyka prosił bym o pomoc z góry dziękuję 

*Proszę uzupełnić profil.

Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin

Tu się tylko witamy.

Odpowiedź znajdziesz w innych działach

Opublikowano

Czołem,

w najbliższym czasie będę polował na a4 b8 :) dlatego od razu poznać temat od podszewki :) obecnie jeźdzę oplem na powietrzu ;)

Pozdrawiam :) Łukasz

fura.jpg

Opublikowano

Witam Wszystkich 

Jestem Tomek.

Posiadam Audi A4 B6 w wersji kombi z silnikiem 1.9 TDI 130 KM.

Mam nadzieję, że znajdę na forum wszystkie informację, których będę potrzebował oraz będę miał okazję poznać ludzi z forum na spotach.  

Audi.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.