Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imie Paweł i posiadam Audi A4 AVANT Quattro :) 

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Tydzień temu stałem się szczęśliwym posiadaczem B6 i stwierdziłem, że trzeba zapisać się do klubu :) Miałem B5 i tego nie zrobiłem to przy B6 jednak się skusiłem :) Na imię mam Michał i jestem z Sosnowca(woj. Śląskie - tak ten słynny sosnowiec). Mam nadzieję nie być tutaj tylko biernym użytkownikiem i w miarę możliwości oraz wiedzy chciałbym się tu na forum udzielać :)

Pozdrawiam wszystkich fanów Audi ! :)

20171118_132713.jpg

20171118_132724.jpg

20171126_112041.jpg

Opublikowano

Witaj. Mam ten sam kolor Delphinegrau, aczkolwiek silnik 2.0 ALT. Tak ten nieszczęśliwy alt, który lubi pić olej jak wielbłąd wodę. :D 

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników ?  Jestem posiadaczką Audi A4 B8 Avant. Pozdrawiam 

Opublikowano

WitamJestem tutaj nowy

Spoiler

i mam pewien -problem ,a mianowicie oddałem a4 b6 avant do warsztatu na weryfikację stuków w zawieszeniu ,gdzie stwierdzono iż do regeneracji jest kolumna kierownicza ( magiel)

oraz drążki kierownicze . Zregenerowali mi magiel wymienili drążki kier oraz ustawili zbieżność (dostałem wydruk wzorowo wykonanej zbieżności) .Odebrałem samochód po wykonanej naprawie i po pierwszym teście jazdy

z prędkością powyżej 120 km/h stwierdziłem iż samochód ściąga i bardzo żle się prowadzi ( nadmienię iż przed naprawą jechał jak po sznurku nawet przy 200 km/h) 

Będę próbował reklamować tę usługę .( ale już mam nerwa na ten warsztat)

Ponadto słyszałem że nie każdy warsztat jest w stanie ustawić dobrze geometrię na wielowahaczu oraz o ustawieniu krzywej zbieżności - niektórzy mechanicy ( diagności) robią duże oczy słysząc taki temat.

A może ktoś z Was jest wstanie polecić mi jakiś warsztat który porządnie ustawi geometrię

proszę o pomoc

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Ostatnio znajomy mi powiedział ze ten 3.0 niby lubi się psuć, choć wydaje mi się ze jak będzie się o niego dbać to powinien służyć długo.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Siemka :D

Opublikowano

Witajcie,

Nazywam się Martin. Aktualnie mieszkam w Zabrzu.

Na chwile obecną jeżdżę Oplem Astrą G (1.8 125KM - 2002r.) - ale chciałbym się przesiąść na A4. 

Chętnie wpadnę na spoty i zloty - co by zapoznać się z ludźmi z klubu. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Witam Klubowiczów, mam na imię Krystian,pochodzę z okolic Olkusza (województwo małopolskie). Audi posiadam już ponad rok, forum też nieraz odwiedzałem,ale dopiero teraz pomyślałem, a czemu by się nie zarejestrować:). A taki sprzęt posiadam^_^. Sory za zdj z oto ale innego nie mam na kompie.

Audi.JPG

Edytowane przez k-stach11

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Opublikowano

Siemanko, pochodzę z okolic Złotoryji, moja Perełka to jak narazie b5 2.8 aah quattro w lpg:) myślę że komuś pomogę na tym forum,  lecz też licze na pomoc innych forumowiczów :)) 

IMG_20171129_045910.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich,

jestem tu już kilka miesięcy, ale nie zdążyłem się jeszcze przywitać, o czym przypomniał mi moderator..

Tak  więc nazywam się Grzesiek, jestem z okolic Wałbrzycha woj. dolnośląskie. Zawodowo jestem funkcjonariuszem Państwowej Straży Pożarnej, prywatnie mężem i ojcem dwójki małych dzieci. 

Jestem, póki co, szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7, o której możecie poczytać w linku pod moim postem. Mam nadzieję nawiązać tu dużo cennych znajomości, bo to nieodzowny element funkcjonowania forum ;) Jestem zawsze otwarty na pytania i rady.

Tyle na dziś, pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Opublikowano

Gdańsk, a4b6 1.8T AVJ

Opublikowano

Siema :a4fan:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Czesc wszystkim :)
Od tego miesiaca jestem posiadaczem a4 b7 2005r.

Posiada navi, fis, fotele kubelkowe, na ktore nie moge znalezc pokrowcow... :)

Sa troche wytarte :)

Nie wiem co jeszcze siedzi w tym autku, bo ktos zerwal kartke z wyposazeniem i dopiero je poznaje...

Opublikowano

Siemasz ;):hi:

Przedstaw cala fure razem z fotami w dziale „moje Audi”. :)

Co do wyposazenia to wbijaj vin w dekoder lub popros kogos z forum kto ma dostep do tego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.