Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam na imię Bartek jestem z Ciechanowa woj.Mazowieckie i chciałem się z wami miło przywitać. Od Października jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2.0 ALT ben z instalacją LPG którą założyłem zaraz po kupnie auta, jest to Stag 4.Powiem wam, że auto bardzo mi się podoba chodź mam w nim małą ustereczkę i mam nadzieję że mi z tym pomożecie tu na forum ale to opiszę w innym dziale.Audi ma dobre wyposażenie z którego będę napewno korzystał i cieszę się że to ma bo właśnie chciałem żeby moje nowe auto to miało czyli 4x el szyby, tempomat, podłokietniki przód i tył no i ładnie grają głośniki z oryginalnym radiem i sooboferkiem :) Także ja się bardzo cieszę z zakupu i witam się z wami.Pzdr

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czesc wszystkim [emoji4]
Od tego miesiaca jestem posiadaczem a4 b7 2005r.
Posiada navi, fis, fotele kubelkowe, na ktore nie moge znalezc pokrowcow... [emoji4]
Sa troche wytarte [emoji4]
Nie wiem co jeszcze siedzi w tym autku, bo ktos zerwal kartke z wyposazeniem i dopiero je poznaje...

Siemanko
A jaki motor masz w swojej b7?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Witam, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b7 S-line, chciałem sie przywitać 

Pozdrawiam wszystkich :)

audi.jpg

Opublikowano

Siema jestem Bartek Od dawna przeglądam Forum ale Wkoncu wypadało by pokazać swoje auto . Pozdrawiam . 

Opublikowano

Witam Wszystkich 

Opublikowano

Białystok. Witam wszystkich, jestem nowy. Szykuję się do kupna Audi A4 b5 1.8t manual. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Witam Szanownych Forumowiczów!

W końcu, z dość dużym opóźnieniem WITAM się z Wami w cywilizowany sposób (podziękowania do Moderatora za przypomnienie).

Od ponad roku użytkuję służbowo A4 B9 (jak w tytule). Prywatnie A5 B8.5. Mieszkam w Poznaniu.

Przez wiele lat w kręgu moich zainteresowań były VW: B6, B7 i nadal jest B8 użytkowane przez moją mamę a cały czas doposażanie przeze mnie:-)

Audi daje podobnie duże możliwości modyfikacji jak wspomniane VW i dlatego też dla mnie jest tak dużym źródłem pasji i zaangażowania w poszukiwanie 'zmian na lepsze'.

Pozdrawiam,

Wojtek

Opublikowano

WITAM,

JESTEM TU NOWY I Z GÓRY PRZEPRASZAM JEŻELI POPEŁNIĘ JAKIŚ BŁĄD W UŻYTKOWANIU FORUM.

Spoiler

MAM PROBLEM Z MOJA AUDICZKA, MIANOWICIE PO DŁUŻSZYM POSTOJU (6-8h) CIĘŻKO ODPALA ZA PIERWSZYM RAZEM NATOMIAST ZA DRUGIM PALI OD TZW '' STRZAŁA''. JEST ZAŁOŻONA INSTALACJA GAZOWA (SEKWENCJA). W OSTATNIM CZASIE WYMIENIONE ŚWIECE, PRZEWODY, KOPUŁKA + PALEC, SONDA LAMBDA ORAZ REDUKTOR OD GAZU. POMPA PALIWA SPRAWNA. NIE MAM POMYSŁU CO MOŻE JESZCZE BYĆ PRZYCZYNĄ, GAZOWNIK ODSYŁA DO MECHANIKA A MECHANIK DO GAZOWNIKA I KAŻDY ROZKŁADA RĘCE. MOŻE KTOŚ MIAŁ PODOBNY PRZYPADEK ?

POZDRAWIAM. :)

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam mam na imie Łukasz jestem z okolic Poznania i nosze sie z zamiarem kupna audi a4 b5 kombi, mam nadzieje ze pomozecie mi w wyborze :)

Opublikowano

Witam serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz. Aktualnie jeżdżę Audi A4 b6 2.0 fsi [awa] Avant. Pochodzę z okolic Bydgoszczy. Mam w planach przesiadkę w ten sam model, ale silnik 3.0 i quattro. Także będę niedługo robił biznesy :)

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników! Nazywam się Rafał, mieszkam w okolicach Sokołowa Podlaskiego. śmigam A4 b6 1.8T (AVJ) już od jakichś 5 lat

Pozdrawiam
Trafik

Opublikowano

Witam klub! Jestem Norbert jestem z Świdwina, aktualnie latam passatem, ale następnym moim autem będzie (nie może) audi a4 b7.

Opublikowano

Cześć wszystkim! 

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem z Krakowa, jeźdzę A3 8P 2,0 tdi z 2006r i w planach jest zmiana samochodu, też na audi, ale chciałbym dodać 1 do 3 po literce A. Na pewno przed zakupem pojawią się pytania dlatego będę liczył na waszą pomoc

Pozdrawiam

Edytowane przez LUKENSZ

Opublikowano

Witam posiadam a4 b5 1.9tdi 90km 1z z 1996r

Spoiler

problem polega na tym że szarpie autem przy ruszaniu do przodu i do tyłu auto zimne czy ciepła nie ma różnicy ktoś coś miał podobnego? :( z góry dzięki :D 

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam wszystkich.

Z tej strony Konrad ze świętokrzyskich dróg ;)

Jestem w trakcie poszukiwań wymarzonego Audi A4 B5.

Obecnie jeżdżę Renault Megane IIphI dCi, którego właśnie niedługo planuję wymienić na czwórkę, ale o tym już w innym temacie.

Od 2010r. krążę z Wami po Polskich drogach. Hobbystycznie zajmuję się wirtualnym tuningiem, moto-fotografią. Od lat jestem wielkim fanem modyfikowanych aut i taki właśnie pojazd zamierzam sobie "zbudować". Staram się być samodzielny, opcja SZUKAJ jest mi również znana więc postaram się nie męczyć nikogo głupimi pytaniami :P

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na forum :thumbup1:

Edytowane przez KonradD555

Opublikowano

Witam wszystkich

Wróciłem do grupy VAG po sprzedaży hondy accord postanowiłem kupić a4 z 2014 w nadwoziu kombi w pakiecie sline. Na ta chwile same zalety pierwsze auto w którym nie mam ochoty na żadne mody oprócz ciemnych szyb.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na forum[emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.