Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię Marcin, pochodzę z okolic Bilgoraja. 

Jeżdżę Audi A4 b5 z 1995 r. 1.8 pb+lpg 

Witam wszystkich forumowiczów :)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam na imię Darek.

Pochodzę z Gorlic, pięknej miejscowości na terenie Małopolski. 

Obecnie przebywam poza granicami naszego kraju i moją Audi A4 B6, 2.0, 2003r. w automacie przemierzam drogi Wielkiej Brytani. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imie Marcin I pochodze z Kalisza, a w tej chwili mieszkam w Dęblinie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b6 z 2004 r.

Opublikowano

Mam nazywam się Arek pochodze z okolic Głogowa lecz obecnie jest w Anglii lecz mam zamiar zjechac do kraju po koniec roku i kupić swój wymarzony samochód oczywście audi a4 b6 sedan.W czasie gdy jeszcze jestem w Anglii cały czas szukam jakiegoś ciekawego auta . Może tu na forum uda mi się znaleść jakiś fajny okaz :) Pozdrawiam innych użytkowników :)

Opublikowano

Cześć nazywam się Łukasz i mieszkam w okolicach Rzeszowa. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.8T Quattro z 2002r. i z przyjemnością dołączam do grona forumowiczów. Z chęcią podzielę się z Wami swoimi małymi doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam posiadam Audi a4 2.0 143   2012 rok

Spoiler

chcialbym podnies moc czy to jest bezpieczne dla silnika i jak wyglada sprawa z zywotnoscia ?

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Cześć! ;) Jestem Krzysiek, lat 23, mieszkam w Krakowie i zawodowo jeżdżę TIR'em. Przygodę z VAG'ami rozpocząłem odkąd tylko zdałem prawo jazdy kat B, a od 2 msc. jestem szczęśliwym posiadaczem mojego pierwszego Audi. Zapraszam do mojego tematu i liczę na dobrą wspólną zabawę.

Opublikowano

Witam :)

Mam na imie Kamila,

Z dniem dzisiejszym dołączam do forum wraz z moją AUDI A4 B8 z 2008r, w województwie łódzkim w Bełchatowie :) licze na ciekawą współprace

Pozdrawiam

Edytowane przez KamKar

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie 

Opublikowano

Hej, jestem Michał. Mieszkam w Kujawsko-Pomorskim, mam A4 B7 1.8T.  Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów! Jestem fanem marki od wielu lat a od niedawna również szczęśliwym posiadaczem A4 :) Mam więc nadzieję dołączyć do zacnego grona pasjonatów udzielających się na tym forum :) Pozdrawiam!!! Marcin 

Opublikowano

Witaj w klubie :hi:

Opublikowano

Cześć wszystkim

Opublikowano

Witam 

Łukasz z tej strony od niedawna posiadacz audi a4b5 1.8t

dolnoslaskie

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie!
Posiadaczem mojej A4 B8 jestem od Lutego 2018, więc jeszcze Laik jeżeli chodzi o doświadczenie z marką AUDI, ale przekonałem się do niej już po pierwszej jeździe próbnej :)
Mieszkam w Wołominie, na Forum zarejestrowałem się ponieważ chciałbym się nauczyć czegoś o tej marce oraz w miarę możliwości również pomóc.
Pozdrawiam!

Opublikowano

Chwilę zajęło mi napisanie tego postu ale oficjalnie chciałbym sie przywitać z resztą forumowiczów. Wcześniej aktywny forumowicz klubu fiata a teraz przyszła pora na audi a dokladnie na a4b7 3.0 tdi. Myślę że zabawię tu dłuższy czas i będę wymieniał się własnymi spostrzeżeniami i służył pomocą innym jak i sam będę czerpał rożnego rodzaju wiadomosci. Spotkac można mnie w Tarnobrzegu i w Rzeszowie także do zob na drogach i na spotach :)

Edytowane przez siaj

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z kujawsko-pomorskiego ,a dokładnie z Grudziądza. Jestem posiadaczem Audi A4 B6 3.0 ASN Quattro.

Opublikowano

Cześć! Jestem Miłosz, witam wszystkich użytkowników forum.

Oto Moja 1.8T BFB6af308f17ed10d027d66b9a094dc6898.jpg

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Witam, gratuluję auta, jeszcze sedan. Po Olsztynie lata? :)

Opublikowano

Siema :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.