VSkowron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam Jestem Marcin, mieszkam w okolicach Mszany Dolnej. Sam jeżdżę Oplem Vectrą B ale brat ma Audi A4 (jak w opisie). Znam się trochę na samochodach i bardzo rzadko jeżdżę do mechaników więc na forum będę szukał rozwiązań problemów z którymi sam nie mogę sobie poradzić
proboszcz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam serdecznie, jestem z Józefowa i pozdrawiam wszystkich.
agataP Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Cześć, znalazłam sobie wątek o zaufanych importerach aut [Audi] i będę sprawdzać temat. W tej chwili jeżdżę Golfem IV TDI 110, ale z ciężkim sercem będę się z nim rozstawać na rzecz kombi w 130 ..zaryzykuję. Trzymajcie kciuki :-) Pzdr Agata P.S. Tato ma Audi 3 Sportback, więc nie jestem tu aż tak z księżyca :-)
y.o.d.a Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie jestem jeszcze posiadaczem ale mam nadzieje ze w tym tygodniu wszystko załatwie i bede mogł uzupełnić profil i cos wiecej napisac pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi