chudineze Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KariP_n Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Cześć i witam;)! jestem nowy na forum, planuje zakup audi a4 (b5) ponieważ od zawsze mi się marzyło to auto, lecz nie znam sie wystarczająco by samemu wybrac konkretny model i ocenic stosownosc ceny ponieważ na serwisach typu allegro czy otomoto ceny są bardzo zrożnicowane;) licze na pomoc i witam na forum. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 zapraszamy na spoty poznanskie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=16926.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oresco Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam, wszystkich Mam na imię Łukasz i obecnie szukam b5 2,8Q trochę szrotu już się naoglądałem, ale nie tracę nadziei że znajdę coś odpowiedniego choć na cuda nie liczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinchardt Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam szanowne Grono. Trafiłem na forum zupełnie przypadkiem. Nie jeżdżę samochodem z grupy VAG ale takowy posiadamy w rodzinie póki co muszę ujeżdżać Volvo v40 ale powoli zbieram info na temat diesli VAG bo chciałbym zakupić takowego, Postaram się nie przeszkadzać, pomóc albo grzecznie poczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apolon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Cześć, od dwóch miesięcy jestem posiadaczem A4 B6 Avant. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi