MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikass Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Mam na imię Piotrek. Swoją przygodę z własnym samochodem rozpocząłem od kupionej tydzień temu Audi A4 1,9 TDI. Mam nadzieję że pomożecie mi w miarę możliwości i oczywiście że ja będę mógł pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aferos Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Siema! Krzysiek z pomorskiego. Szczęśliwy posiadacz Audi B6 1.8 T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Cześć z tej strony Przemek.Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 2.8 (1996r) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witajcie. Jestem z poznania i moja przygode z Audi dopiero zaczynam. Od 9 Lipca jestem szczesliwym posiadaczem Audi a4 b5[97r] avant. Autko posiada silniczek 1.8T[150km] i dosc ciekawe wyposarzenie: -klima -xenon + spryskiwacze -komp pokladowy -skora -podgrzewane + elektryczne lusterka -elekt szyby przod -elekt szyberdach -podgrzwane fotele -skora(niecodzienny szary kolor) -elekt reg "lędźwia" -navi -tempomat -i jeszcze troche Ku mojemu zdziwieniu, gdyz nie wiem jak to nazwac, moze pakiet S?, posiada znaczki na kierownicy i zegarach, oraz bardzo niecodzienny tylni zderzak(zdjecia umieszcze niedlugo). Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamaka Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Stargard szcz.Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczoch Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi