zbych86 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam od tygodnia jestem posiadaczem A4 1.9 TDI. Pozdrawiam wszystkich miłośników marki
sfinks Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witamy kolejnego szczęśliwego posiadacza
Frank Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Pozdrawiam userów a4. Auto jest cool:-) Moje auto to A4 1.9 tdi Avant B6
Frank Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 witamy w klubie Heyah:-) Dodam, że engine to AVF (jak dobrze pamiętam )
l_krupinski Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich forumowych ekspertów. Postanowiłem zarejestrować się na tym forum ponieważ właśnie kupiłem A4 1.9TDI 110PS. Wcześniej miałem Golfa III i korzystałem z forum www.forum.vwgolf.pl i byłem bardzp zadowolony więc myślę że i teraz będzie super. Jeszcz raz wszystkich bardzo gorąco witam!!!
glapsson Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam Wszystkich !!! Śmigam A4 B5 Avant 1996 1,9 TDI AFN (zielony metalik) w sumie od niedawna ale miałem już 2 diesle z grupy audi-wolksvagen i byłem bardzo zadowolony. Ale czas biegnie i te nowe diesle to już inna epoka dlatego postanowiłem się zarejestrować i wymieniać wiedzą z zakresu mechaniki na Tym Forum. Oczywiście wszystkiego nie zrobi się samemu ale czasami warto znać opinie innych żeby nie przepłacać POZDRAWIAM :
Rekomendowane odpowiedzi