mareks84 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 moja audi to 1.8 T ,szukam milosnikow audi z moich okolic wiec odzywajcie sie
PawelB Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam wszystkich ,mam nadzieje,że w krótkim czasie stane się pełnoprawnym klubowiczem gdyż w najlbiższym czasie chce kupic a4 2,5 tdi AKE.Musze przyznac ,ze na forum znalazlem mnostwo informacji na temat owego autka i mam nadzieje ,ze niedlugo bede mogl dorzucic swoje fotki do waszych zbiorow pozdro
StoRK Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 WITAM WSZYSTKICH! Spodobala mi sie a4 '98 tdi! dlatego zarejestrowalem sie na forum zeby dowiedziec sie troszke o tym aucie. WSZYSTKICH GORACO POZDRAWIAM!! StoRK
Gość zdeniu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 witaj kolego i życzę udanego zakupu
stachu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Właśnie, jak w temacie - witam wszystkich serdecznie! Mam od niedawna A4 2,5TDI rok 98 w sedanie i oczywiście masę pytań Przesiadłem się z terenówek, którymi poruszam sie od przeszło 8 lat, zwykle w dość wymagającym terenie - gdybym mógł się więc ze swojej strony komuś na coś przydać - zapraszam
sisi1977 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 cześć.z terenówki na audi :grin:tak trzymać
Rekomendowane odpowiedzi