addassko Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witaj w KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witaj w KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinder_m Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol99 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, jestem Piotrek, mieszkam niedaleko Krakowa i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem auta, myślę jedynej słusznej marki jaką jest Audi. Model to A4 B6 Avant schwarz z legendarnym 1.9 131 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal LU Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jestem posiadaczem A4 1,8 95r. ostatnio wypatrzyłem rozpiętą niebieską wtyczkę za silnikiem po stronie pasażera i nie wiem gdzie powinna być wpięta i od czego jest proszą o pomoc pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie, info http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-19-30-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index2926.html#post200276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzi87 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Własnie jestem po wymianie wałków wraz z dźwigienkami i popychaczami, wymianie rozrządu, wtrysku sterującego.Problem polega na tym iż auto nie ma mocy ;/ rusza z miejsca jakby ciągnęło 3 tonową przyczepkę. Sprawdzałem kąt nastawienia wtrysku i wynosi 1,8-2-2,2 ( nie wie czy taki zmienny jest dobry???) mam wrażenie jakby nadmiernie kopcił na biało.Silnik chodzi specyficznie, podczas grzania włącza się kontrolka ESP i silnik zaczyna głośniej klekotać!!Pomóżcie!!!Czy zmieniać nastawienie kątu wtrysku aby uzyskać moc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszkowy Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam mam na imię Tomek od niedawna Jestem w posiadaniu Audi A4 b6 1.9 TDI z 2003r. Mam nadzieję, że w razie jakiś problemów czy wątpliwości znajdę rozwiązanie na owym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi